Kameron Dijaz: Nisam mogla da zamislim bolji život

Poznata glumica Kameron Dijaz je za svoju karijeru, kojom obiluju romantične komedije, rekla da je to zabavan splet okolnosti, "jer kada vrata ostaviš otvorena, daješ mogucnostima šansu da uđu" .

Život

Izvor: B92

Subota, 26.04.2014.

14:02

Default images

Poslednji projekat kojem je "otvorila vrata" je komedija "Osveta na ženski način" (The Other Woman) koja se nedavno pojavila u bioskopima širom sveta, a kod nas je na repertoaru od 24. aprila.

To je upravo žanr na kojem je Dijaz napravila svoju karijeru, prenosi CNN. "Nisam mogla to da planiram, jednostavno se desilo", rekla je glumica i dodala da je ključ njenog uspeha u tome što je svaki put zgrabila priliku koja joj se pružila i da način na koji živi život je upravo taj da uvek ostavlja vrata otvorena bez obzira šta to može da donese.

"Nisam mogla da zamislim bolji život od ovog", kaže Dijaz.

Film "Osveta na ženski način" govori o vrednostima ženskog prijateljstva. Dijaz igra Karli, dinamičnu advokaticu punu samopouzdanja i seksipila iz Njujorka, koja se zabavlja sa Markom (Nikolaj Koster Valdo) zgodnim i poželjnim biznismenom.

Karli je zgrožena kada otkrije da je njen dečko, zapravo, oženjen i nakon toga upoznaje njegovu ženu Kejt (Lesli Man) kada obe otkrivaju da su žrtve prevare.

Ubrzo zakleti neprijatelji postaju nerazdvojne i dobre prijateljice i pošto otkriju još jednu ljubavnicu (Kejt Apton), tri žene su odlučne da otpletu Markovu mrežu laži i smišljaju način na koji mogu da mu prirede ono što zaslužuje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: