- Dolce vita -

Čija su zapravo deca Majkla Džeksona?

Britanski glumac Mark Lester, koji je donirao spermu preminulom kralju popa Majklu Džeksonu pre nego što je rođeno prvo pevačevo dete, želi da vidi troje dece za koje tvrdi da su njegova.

Izvor: klix.ba
Podeli

Lester je pozvao na izradu DNK testova koji će, kako tvrdi, dokazati da je on otac troje Džeksonove dece. Lester, koji je bio kum pevačevoj deci, smatra da postoje ogromne šanse da je upravo on njihov biološki otac.

Pedesetčetverogodišnji glumac je bio Džeksonov najbolji prijatelj punih 30 godina, a spermu je donirao pre rođenja prvog pevačevog djeteta. Lesteru nije dozvoljeno da vidi Princa Majkla (16), Paris (15) i Blanketa (11) otkako je kralj popa umro u junu 2009. godine.

"Ja sam ovde, dođite da me posetite u Englesku, ja ću brinuti o vama", poručio je Lester deci. Potom je ispričao celu priču od početka.

"Nakon što je Majkl tražio da doniram spermu, ja sam to učinio i potpuno zaboravio na to. On je bio sjajan otac deci i dobro ih je odgajio. Nije bilo potrebe da se mešam, ali postoji ogromna šansa da sam ja njihov biološki otac. Ne bih uradio DNK test bez dozvole dece, a kada ona budu punoletna, odlučiće da li žele da obavimo test ili ne. Do njih je. Ne želim da ih nagovaram, samo želim da budem u kontaktu i da im budem dobar kum", izjavio je Lester.

Pre četiri godine je Lester, otac četvoro dece, izjavio da njegova kćer Olivia liči na Džeksonovu kćerku Paris. Također, Princ Majkl veoma liči na Marka kada je glumac bio njegovih godina.

Prošlog meseca je Lestera iz Los Anđelesa pozvao Džeksonov bivši menadžer Diter Vajzner kako bi mu saopštio da i dalje ne može da vidi decu, koja će biti svedoci u tužbi protiv promotera Džeksonovih koncerata AEG Live. Džeksonovi tvrde da je kompanija organizovala 50 nastupa iako je tada pedesetogodišnji Majkl bio lošeg zdravlja.

Lester je rekao da će rado govoriti u korist kralja popa.

"Majkl mi je bio dobar prijatelj i braniću njegovo ime na sudu ako to bude potrebno", izjavio je Lester.

Lester i Džekson su se upoznali 1978. godine u Londonu. Tada im je bilo po 20 godina. Kada se Džekson vratio u SAD, nastavili su da održavaju kontakt. Nakon što je Mark dobio prvo dete 1991. godine, zatim drugo dve godine kasnije i treće dete 1995. godine, Džekson je zatražio neobičnu uslugu.

"Majkl me je pozvao i upitao da li imam problema sa plodnošću. Odgovorio sam da nemam i našalio se da moja supruga zatrudni čim je pogledam. Pitao je da mu pomognem, a ja sam odbio. Godinu dana kasnije je zatražio da mu doniram spermu i ja sam pristao. Učinio sam to nekoliko puta na klinici u Londonu i o tome nisam govorio. To je bio čudan zahtev, ali nisam razmišljao o tome dok je bio živ. Takođe, nisam donirao spermu da bih dobio nešto od toga", kazao je Lester.

U februaru 1997. godine Džekson je objavio rođenje svog sina Princa Majkla. Kćerka Paris je rođena 1998. a Princ Majkl II, poznatiji kao Blenket, rođen je 2002. godine. Kako su deca rasla, tako su se pojavile spekulacije da deca ne liče na Majkla.

"Dok je bio živ, nisam ni pomislio da deca nisu Majklova", rekao je Lester. Dodao je da su se njegova deca često družila sa Majklovom. Džekson je navodno dolazio najmanje šest puta godišnje u Veliku Britaniju, a i Lester je neretko putovao u SAD.

Kralj popa je umro 2009. godine zbog predoziranja lekovima. Zbog toga je dr Konrad Marej osuđen na četiri godine zatvora.

"Kada sam čuo da je Majkl umro, bio sam slomljen. Nikada ga nisam video da uzima lekove. Bio sam na sahrani i to je bio poslednji put da sam video decu", rekao je Lester.

Dva meseca nakon Džeksonove smrti, njegov prijatelj Uri Geler je rekao Lesteru da bi mogao biti otac dece kralja popa.

"Počeo sam da primećujem sličnosti,a nakon toga je porodica zabranila da viđam decu. Nisu odgovarali ni na telefonske pozive. Mislim da je okrutno tako prekinuti našu vezu. To Majkl nije želeo", kazao je Lester.

Džekson je napisao oko 500 pesama i sakrio ih je na ranču u Neverlandu pre nego je umro. Lester je rekao da je pevač pisao deset puta više pesama od onih koje objavi na albumu. Veruje se da su brojne pesme sakrivene u studiju na ranču.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 5 idi na stranu