Šakira i Pike čekaju bebu

35-godišnja pevačica iz Kolumbije potvrdila je da čeka svoje prvo dete sa 10 godina mlađim španskim fudbalerom Đerardom Pikeom.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 20.09.2012.

09:26

Default images

„Kao što neki od vas možda znaju, Đerard i ja smo veoma srećni jer čekamo dolazak naše prve bebe!”, proučila je Šakira svojim obžavaocima na zvaničnom sajtu.

 „Sve ćemo podrediti ovom jedinstveom trenutku i odložićemo sve promotivne aktivnosti planirane u narednih nekoliko dana”.

Pevačica je trebalo da nastupi na muzičkom festivalu iHeart Radio u MGM hotelu u Las Vegasu tokom predstojećeg vikenda, ali je otkazala dolazak.

Šakira i Đerard su u vezi oko dve godine iako je ona potvrdila da se zabaljaju tek prošle godine, postavivši zajedničku sliku na svoje Facebook i Twitter profile.

Kolumbijka je nedavno prihvatila angažman jednog od instruktora pevanja u američkoj emisiji za talente "The Voice", u kojoj će zameniti Kristinu Agileru. 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: