- Dolce vita -

Polunaga princeza i u danskom magazinu

Danski trač magazin "SE og HØR" najavio je danas da će u svom sutrašnjem broju (20. 9) objaviti specijalni dodatak na šesnaest strana sa paparaco fotografijama britanske princeze Kejt Midlton nagih grudi.

Izvor: Beta
Podeli

Glavni i odgovorni urednik magazina Kim Heningsen je izjavio da je "veoma ponosan" što je magazin kupio prava na objavljivanje fotografija "o kojima ceo svet govori, a malo ko ih je video".

U članku na sajtu magazina seoghoer.dk, urednik navodi da je "za nas uvek relevantno kada je jedna princeza i buduća kraljica Engleske čak dobrovoljno pokazuje grudi okrenuta ka ulici".
Paparaco fotografije na kojima je Kejt Midlton u toplesu do sada su objavili tabloidi u Francuskoj (Closer), Italiji (Chi) i Irskoj (The Irish Daily Star).
Kraljevski par tužio je u Parizu izdavačku kuću Mondadori, vlasnika publikacija "Closer" i "Chi" i uspeo da izdejstvuje zabranu dalje distribucije fotografija.

Dolče Vita

Kira Najtli trudna?

Kira Najtli i njen suprug Džejms Rajton, inače klavijaturista engleskog benda Klaxons, očekuju svoje prvo dete, potvrdio je Kirin predstavnik za britansko izdanje Elle magazina danas.

Dolce Vita petak 12.12. 19:02 Komentara: 6
strana 1 od 83 idi na stranu