- Dolce vita -

Kristen i Robert: Pomirenje na vidiku?

Veza između najvoljenijeg mladog holivudskog para Kristen Stjuart i Roberta Patinsona se završila u suzama kada su objavljene fotografije glumice u zagrljaju oženjenog reditelja Roberta Sandersa. Međutim, izgleda da su zvezde „Sumraka” rešile da daju ljubavi drugu šansu.

Podeli

Izvori bliski paru tvrde da su se Robert i Kristen nedavno videli prvi put nakon skandala i da je 26-godišnji glumac odlučio da oprosti devojci na „glupoj grešci”.

„Shvatili su da ne mogu da žive jedno bez drugog”, kazao je izvor tabloidu The Sun. „Kristen mu je otvorila dušu i rekla mu da se susret sa Sandersom desio samo jednom i da je bio greška.

Nakon dugih razgovora ispunjenih suzama, razjasnili su sve i pomirili se. Rob joj je oprostio jer je video koliko joj je žao. Oni se zaista mnogo vole".

Nakon skoro dva meseca rastavljenosti, Kristen i Robert preselili su se u zajednički dom u Los Anđelesu.

Glumica je nagovestila da će doći do pomirenja pre nekoliko dana kada je na Festivalu u Torontu pred novinarima izjavila da će Robert i ona „biti dobro”.

Fanovi „Sumraka” konačno mogu da odahnu jer će promotivna turneja poslednjeg dela serijala, „Praskozorje 2. deo” zakazana za novembar, po svoj prilici proteći bez nezgodnih situacija.

Dolče Vita

Kira Najtli trudna?

Kira Najtli i njen suprug Džejms Rajton, inače klavijaturista engleskog benda Klaxons, očekuju svoje prvo dete, potvrdio je Kirin predstavnik za britansko izdanje Elle magazina danas.

Dolce Vita petak 12.12. 19:02 Komentara: 6
strana 1 od 83 idi na stranu