Sil: "Hajdi, pokaži malo stila!"

Kada su u januaru okončali svoj sedmogodišnji brak, ceo svet je bio u šoku. Hajdi Klum i Sil su, po svim pokazateljima, bili srećan par koji je svake godine obnavljao bračne zavete i nije se libio da u javnosti pokaže koliko se voli.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 02.09.2012.

11:29

Default images

Međutim, 49-godišnji muzičar je otkrio da je 39-godišnja nemačka manekenka imala aferu sa svojim telohraniteljem dok je bila u braku.

Sil je ove tvrdnje izneo za sajt TMZ, nakon što su prošle nedelje objavljene fotografije njegove bivše supruge kako se mazi sa telohraniteljem na plaži.

„Iako nisam očekivao ništa bolje od njega, mislio sam da će Hajdi pokazati malo više stila i barem sačekati da se prvo rastanemo pre nego što odluči da ima snošaj sa poslugom”, kazao je Sil. „Ali pretpostavljam da sada svi imate odgovor koji ste tražili poslednjih sedam meseci”.

Britanac je dodao da mu je sada najvažnija dobrobit njegove troje biološke dece i ćerke Leni koju je zvanično usvojio čim se Hajdi porodila (biološki otac je Klaudio Brijatore).

„Ne očekujem da Hajdi odjednom postane opatica, ali emotivno zdravlje dece mi je najvažnije. Iskreno, ako već treba neki drugi muškarac da uđe u njihov život, onda je bolje da to bude poznato lice”.

Hajdi je demantovala da je varala Sila sa telohraniteljem. Njen prijatelj je rekao da nije iznenađen što je Sil krenuo sa optužbama. „Tužno je ali nije ništa novo da Sil traži izgovor za njihov razvod. Ipak, jedini razlog će pronaći kad se pogleda u ogledalo”.

Ni Sil, međutim, ne sedi skrštenih ruku. On je prošlog meseca viđen u društvu lepe brinete na jahti u Sardiniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: