- Antitabu -

Otac podojio tek rođenu ćerku i postao zvezda, pogledajte prizor

Mladi bračni par Maksimilijan i Ejpril Neubauer iz Viskonsina nedavno su postali roditelji male Rosalije, koju je majka roditelja carskim rezom zbog policističnih jajnika i raznih rizika koji oni izazivaju tokom trudnoće, ali i na samom porođaju.

Izvor: B92, People
Podeli

Odmah nakon što se porodila, Ejpril je zbog preeklampsije, izgubila svest, pa je funkciju majke tada preuzeo 29-godišnji otac.

Pošto je po rođenju za dete jako važan taj prvi kontakt „kože na kožu“ sa majkom, medicinsko osobolje je savetovalo Maksimilijana da on, umesto supruge, podoji ćerkicu.

Kako piše američki "People“, Maksimilijan je na to pristao, a dojenje pomoću lažne bradavice je morao da zabeleži kamerom. Čim je fotografije objavio na Internetu, postao je prava zvezda širom sveta.

"Uzeli su veštačku bradavicu i zakačili je na moju i spojili sa cevčicom iz koje je curilo mleko. Ni u najluđim snovima nisam mogao da zamislim da ću jednoga dana dojiti sopstveno dete“, priča ovaj mladi otac i dodaje:

"Momenat kada su mi je dali i stavili na grudi se ne može opisati. Nisam mogao da zadržim suze. Samo sam je gledao i siguran sam – bila je to ljubav na prvi pogled“, seća se prvog susreta sa ćerkom Rosalijom.

Antitabu

Na koje sve bizarne načine studenti zarađuju za život

Ne samo u Srbiji, već širom sveta studenti se bore sa finansijama. Osim školarine, treba platiti i smeštaj, hranu, a treba nešto da ostane i za džeparac. Istraživanje u Velikoj Britaniji pokazalo je da studenti postaju seksualni radnici kako bi otplatili studije i osamostalili se od roditelja...

Antitabu sreda 18.07. 16:48 Komentara: 2

Gde je u Evropi život najbolji za homoseksualce?

Malta je, sudeći prema njenim zakonima, najprijateljskija zemlja prema homoseksualcima u Evropi, Azerbejdžan je najmanje prijateljski a ni članice EU Letonija i Poljska nisu mnogo bolje, pokazao je novi godišnji izveštaj Rejnbou Evropa nevladine organizacije Llga-Evropa.

Antitabu sreda 16.05. 14:18 Komentara: 40

Zbog srpskog zaboravljaju svoj maternji jezik: Problem je rešiv

Zašto veliki deo romske populacije u Srbiji i dalje živi na margini? Hoće li i kada će doći bolje sutra za Rome? Osim standardnih, tu se nazire i jedan novi problem – mladi Romi ne znaju svoj maternji jezik. Tragajući za odgovorima, ekipa „Exploziva“ razgovarala je sa meštanima sela Korman kod Kragujevca i shvatila da rešenje postoji. Pogledajte u prilogu o čemu se radi.

Antitabu ponedeljak 7.05. 10:00 Komentara: 29
strana 1 od 2 idi na stranu