- Antitabu -

Putin konačno odgovorio zašto se stalno slika bez majice

Ako ne nosi odelo, onda je go do pojasa i voli da pozira. Nijedan drugi političar nema toliko golišavih fotografija kao Vladimir Putin.

Izvor: B92
Podeli
foto: screenshot
foto: screenshot

Ruski predsednik obožava da jaše konje, lovi ribu ili se jednostavno sunča, a fotografije na kojima je go do pojasa redovno se objavljuju na stranicama Kremlja.

Putin se trenutno nalazi u službenoj poseti Austriji, a jedan njihov novinar upitao ga je zašto ima toliko „golišavih“ fotografija.

“Rekli ste polugole, a ne gole, hvala Bogu. Volim da se opustim na odmoru i ne vidim zašto bih se skrivao. U tim slikama ne vidim ništa loše“, objasnio je kratko i jasno.

Antitabu

Gde je u Evropi život najbolji za homoseksualce?

Malta je, sudeći prema njenim zakonima, najprijateljskija zemlja prema homoseksualcima u Evropi, Azerbejdžan je najmanje prijateljski a ni članice EU Letonija i Poljska nisu mnogo bolje, pokazao je novi godišnji izveštaj Rejnbou Evropa nevladine organizacije Llga-Evropa.

Antitabu sreda 16.05. 14:18 Komentara: 40

Zbog srpskog zaboravljaju svoj maternji jezik: Problem je rešiv

Zašto veliki deo romske populacije u Srbiji i dalje živi na margini? Hoće li i kada će doći bolje sutra za Rome? Osim standardnih, tu se nazire i jedan novi problem – mladi Romi ne znaju svoj maternji jezik. Tragajući za odgovorima, ekipa „Exploziva“ razgovarala je sa meštanima sela Korman kod Kragujevca i shvatila da rešenje postoji. Pogledajte u prilogu o čemu se radi.

Antitabu ponedeljak 7.05. 10:00 Komentara: 29
strana 1 od 2 idi na stranu