- Antitabu -

Zašto muškarci kupuju tuđu nevinost?

Danas gotovo da ne postoji stvar koju ne možete kupiti preko interneta. Odnedavno na prodaju je i ono najdragocenije. Mlade devojke iz celog sveta bogatim prodavcima prodaju ni manje ni više nego svoju nevinost. “Exploziv“ je istraživao o čemu se tu radi, ko kupuje i za koliko niovca i kako na to gledaju one koje su svoju nevinost poklanjale prve bračne noći.

Izvor: B92
Podeli

Antitabu

Gde je u Evropi život najbolji za homoseksualce?

Malta je, sudeći prema njenim zakonima, najprijateljskija zemlja prema homoseksualcima u Evropi, Azerbejdžan je najmanje prijateljski a ni članice EU Letonija i Poljska nisu mnogo bolje, pokazao je novi godišnji izveštaj Rejnbou Evropa nevladine organizacije Llga-Evropa.

Antitabu sreda 16.05. 14:18 Komentara: 40

Zbog srpskog zaboravljaju svoj maternji jezik: Problem je rešiv

Zašto veliki deo romske populacije u Srbiji i dalje živi na margini? Hoće li i kada će doći bolje sutra za Rome? Osim standardnih, tu se nazire i jedan novi problem – mladi Romi ne znaju svoj maternji jezik. Tragajući za odgovorima, ekipa „Exploziva“ razgovarala je sa meštanima sela Korman kod Kragujevca i shvatila da rešenje postoji. Pogledajte u prilogu o čemu se radi.

Antitabu ponedeljak 7.05. 10:00 Komentara: 29
strana 1 od 2 idi na stranu