Muškarci: Izbegavajte ovo u spavaćoj sobi

Vaš muškarac želi da veruje da je Supermen naročito kada je reč o njegovom umeću u spavaćoj sobi. Zato pazite da konverzacija u krevetu ide uvek ide u pravom smeru i izbegavajte da mu govorite sledeće stvari.

Izvor: B92

Sreda, 29.02.2012.

08:30

Default images

1. “Nikada me nisi doveo do vrhunca”.

Ovom izjavom ćete mu spustiti samopouzdanje na najniži nivo. Istina je da između 33 – 50 % žena povremeno doživljava orgazam, a 15% njih ga nikada ne iskusi. Umesto optužbi usmerite ga šta da radi kako bi vas na najbolji mogući način zadovoljio.

2. “Glumila sam orgazam”.

Istraživanja pokazuju da to radi 80% dama u čak polovini seksualnih odnosa, ali to ne znači da to treba da mu nabijate na nos. Umesto da patite poradite zajedno na tome i neće bito potrebe za glumom.

3. “Već si završio?”

Iako on možda želi da seks traje zauvek to nije uvek lako. Ako mu kažete da vam je potrebno duže vremena i da uvek svršava prebrzo to će ga samo unervoziti sledeći put i završiće stvar još brže. Ako se to dešava, postoje načini da vam pomogne da i vi doživite vaš vrhunac, a ako vam to zaista stvara veliki problem – vreme je da porazgovarate, ali van kreveta.

4. “Mogao bi da bude veći.”

Muškarce najviše brine veličina njihovih polnih organa, ali činjenica je da on zaista ništa ne može da uradi po tom pitanju.

5. “Nije ti stalo do mojih potreba.”

Velike su šanse da niste u pravu jer muškarci osećaju veće zadovoljstvo kad znaju da im je partnerka potpuno zadovoljena. Ako smatrate da ne ispunjava vaše potrebe, razgovarajte o tome, a ako mu nije stalo – bežite!

6. “Moj bivši je to radio bolje.”

Ako ne nameravate da raskinete sa njim ovo je nešto najzlobnije što mu možete reći.

7. “Dosadno mi je.”

Možda je vreme da probate nešto drugačije, ali ovakva izjava će ga naterati da poveruje da vam je dosadio i da želite nekog novog.

8. “Radije bih koristila vibrator.”

Igračkice mogu biti zanimljive i treba da ih koristite i eksperimentišete ali nijedan muškarac ne želi da bude druga rupa na svirali.

9. “Bila sam sa nekim drugim juče.”

Možda ne očekuje od vas da budete Devica Marija, ali neke informacije ne mora da zna.

10. “Da li misliš da sam debela?”

Krevet je najgore mesto da počnete da sumnjate u vaš izgled. On želi da se osećate seksi, poželjnom i prelepom – i baš takve i treba da budete, bez obzira što verovatno razmišljate o celulitu na butinama.

Foto: photostock / FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: