5 mitova o muškarcima

Žene jedne drugima daju velike količine netačnih saveta, informacija i mitova kada je reč o motivaciji muškaraca; bilo da su sami, u vezi ili oženjeni. One ipak, ne znaju toliko o pripadnicima muškog pola koliko misle da znaju, a tek muškarci ne znaju ništa o damama.

Izvor: B92

Sreda, 16.11.2011.

10:00

Default images

U ovom tekstu ćemo razotkriti mitove o muškarcima. Dakle dame, pažljivo čitajte.

1.On vas neće poštovati ako imate seks na prvom sastanku.

Istina. Ne zavaravajte se da će biti drugačije iako je svaka situacija priča za sebe i osobe se razlikuju. Ako takvu odluku donesete na osnovu onoga što vi želite i šta verujete da će on zbog toga misliti – na kraju ćete se grdno razočarati.

2. Muškarci vole da love.

Muškarci baš vole da priđu potpunoj neznanki i pitaju je da izađu, pri tom rizikujući odbijanje ili ponižavanje. To baš nije tačno.

Međutim, žene vole da love. A zašto to i ne bi radile? One su u poziciji da biraju potencijalne partnere, i muškarci bi se sa njima menjali u svakom trenutku. Dakle ne radi se o tome da oni vole da love, oni to jednostavno moraju da rade.

3. Prijateljstvo između muškarca i žene je nemoguće.

Netačno. Muškarci ne misle baš stalno o seksu, i ako imaju privlačnu drugaricu ne znači da maštaju o seksu sa njom. To se može desiti na početku prijateljstva, ali kasnije tu situaciju (seks sa drugaricom) ne mogu ni da zamisle.

4. Momci vole da kada devojke ne otkrivaju sve, jer vole da nešto prepuste mašti.

Ko to kaže? Oni vole da vas vide u seksi izdanju, i vole kada se istuširate i izađete iz kupatila samo obmotane u peškir. Ali najviše od svega vole da vas vide potpuno nagu.

5. Muškarci se plaše nezavisnih žena.

Neki se plaše, neki ne. Muškarci vole da obezbeđuju svoju porodicu ali to ne znači da imaju nešto protiv uspešnih žena. Štaviše, muškarci koji imaju dovoljno samopouzdanja biće ponosni ako im je lepša polovina upravo takva.

Foto: photostock / FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: