Snimak kovid pozitivne bebe uznemirio pratioce: "Kako možete, a da se ne vakcinišete" VIDEO

Novopečene mame širom sveta otvaraju profile na društvenim mrežama i dele svoja iskustva sa korisnicima. Sadržaji na društvenim platformama su uglavnom informativnog, kreativnog, ali i edukativnog karaktera, međutim kako svet "trese" pandemija, sadržaj je dobio novu formu.

Zdravlje

Izvor: B92

Sreda, 08.12.2021.

15:19

Snimak kovid pozitivne bebe uznemirio pratioce:
Ilustracija/Foto:Shutterstock/LOOKSLIKEPHOTO.COM

Ešli Morvej je majka četvoro dece, od kojih ima sada već tri meseca stare bilzance i još dva deteta među kojima je jedno od 5, a drugo od 6 godina. Njena priča na društvenim mrežama je kreirana odavno, ali je sada došla do izražaja sa video-materijalom u kojem je obavestila pratioce da su se njene bebe nažalost zarazile koronavirusom.

Znamo da simptomi kovida mogu da budu pogubni, kako po mlade tako i po starije osobe, svedoci smo i niza nesrećnih događaja u kojima su i porodilje i bebe preminule od posledica ove kobne bolesti.

Ešli je bila hrabra da sa pratiocima podeli kroz šta je prolazila tokom borbe sa kovidom 19, koji je uzeo maha kod njenih dvomesečnih blizanaca.

U video-materijalu se jasno prikazuje koliko teško je bilo brinuti se o tako maloj bebi, kao i sam izgled deteta koje se vidno mučilo dok je disalo i hranilo se.

Ljudi skrhani prizorom u komentarima su joj slali podršku, a među njima se našao i jedan koji je glasio: "Ljudi. Kako možete a da se ne vakcinišete, ili da makar nosite masku, baš zbog ovih malih ljudskih bića? Gledajući je kako se hrani meni se slama srce."

Takođe, u komentarima je dodato i ono što uglavnom čujemo svakodnevno: "Ukoliko niste vakcinisani, ne podržavate život".
@ashhh_mf

Wear a 😷 and GET VACC1NATED!! #HowIBathAndBodyWorks #baby #covid #preemie

♬ original sound - Ashhh_mf
Jaki simtomi su bebu pogađali tri dana, ali je majka već trećeg dodala video-sbimak u kojem je beba sva sreća bila mnogo bolje. U video-materijalu je jasno rekla da njeno dete sada "lakše diše", da se i dalje malo muči, ali da uz pomoć terapije beba više nema temperaturu i mnogo bolje funkcioniše.

Njen sin Remi je takođe bio mnogo bolje.
@ashhh_mf

Reply to @holthm day 3 of the twins having #covid19 #BillboardNXT #twins #baby #FlauntItChallenge #update

♬ original sound - Ashhh_mf
Nastavila je da obaveštava sve koji su se raspitivali za zdravlje njenih beba video-materijalima, pa je dodala i taj da su bebe sve bolje i bolje. Loše vesti su te da su se neki simptomi teškog disanja vratili njenoj ćerci Zoi, ali da se svakim danom sve više bore, kao i da napreduju.
@ashhh_mf

Reply to @lilbaddiekaly2021 he just wanted to hold hands but couldn’t quite get it right 😏 ##covid19 ##babiesoftiktok ##KFCSecretMenuHacks

♬ original sound - Ashhh_mf

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: