Donacija za KC "Bežanijska kosa" i "Zemun"

Fondacija Flexitarian society odlučila je da donira po jedan krevet za intenzivnu negu kliničkim centrima "Bežanijska kosa" i "Zemun".

Zdravlje

Izvor: B92

Petak, 18.12.2020.

12:45

Default images
Foto: B92

Ovim činom Fondacija želi da doprinese borbi protiv epidemije kovid 19. Donaciju su u ime Fondacije uručuli Frano Lasić i Velisav Radoičić inženjer tehnologije biljnih proizvoda, članovi Fondacije Flexitarian society, a ispred KBC "Bežanijska kosa" donaciju je primila docentkinja Dr Marija Zdravković, a ispred KBC Zemun Dr Dragoš Stojanović.

Fondacija Flexitarian Societyje dobrovoljna, nedobitnanevladina organizacija koja od početka 2020. godine učestvuje u dobrotvornim akcijama značajnim za našu zajednicu.

Ciljevi i aktivnosti Fondacije su u potpunosti usklađeni sa evropskim Zelenim dogovorom. To podrazumeva podršku u zaštiti čovekove okoline, zdrav način ishrane,motivisanje ljudi na održive izbore u ishrani, bez odricanja od ličnog zadovoljstva, istovremeno stavljajući akcenat kako na zdravstveni tako i na ekološki aspekt.

Pored primarnog cilja koji se ogleda u borbi za zdrav život i okolinu, Fondacija se aktivno bavi humanitarnim aktivnostima u brojnim sferama, sa idejom da se visoko pozicionira u krugu društveno odgovornih pojedinaca i organizacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: