Inovativna tehnologija za glatku kožu

Gotovo da ne postoji dama na planeti koja se u određenoj meri nije susrela sa ozloglašenom pojavom zvanom "strije".

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Čak pripadnice ženskog pola, koje su do sada uspele da se sačuvaju od njih, s pravom strahuju od svog prvog susreta sa strijama. Briga o fizičkom izgledu postaje naročito aktuelna tokom letnjeg perioda, kada je telo u većoj meri izloženo pogledima, kako na odmoru, tako i u svkodnevnim kretanjima. Postoje brojni načini borbe protiv strija, međutim većina njih ne daje najbolje rezultate ili iziskuje puno vremena, pa žene odustaju pre nego što nastupe vidljive promene.

Osim toga, strijama su podložni kako žene, tako i muškarci, te je ova nesavršenost kože zaista opšte prisutna pojava. Srećom, živimo u uzbudljivom vremenu stalnih inovacija u oblasti nauke i tehnologije, a industrija zdravlja i lepote u neprestanom je razvoju, tako da još uvek ne moramo da se odreknemo sna o glatkoj i lepoj koži.

Čuveni evropski ekspert anti-aging i estetske neoperativne medicine prof. dr sc. med. Ioanna Batsialou predstavila je inovativni dermatološki estetski laser Candela Picoway, koji je idealno neinvanzivno rešenje za brojne estetske probleme, među kojima se izdvajaju i strije. Prednost ovog lasera ogleda se u tome što su efekti njegove primene brži i odmah vidljivi, pa je potreban i značajno manji broj tretmana u odnosu na druge lasere na tržištu. Uz to, ovaj laser može se koristiti i leti, a nelagodnost tokom trajanje terapije zanemarljiva je i svedena na minimum.

Pored uspešnog ublažavanja i uklanjanja strija, laser Picoway ima i brojne druge blagotvorne efekte na kožu. Utiče na podmlađivanje i podizanje tonusa lica, redukciju različitih sunčanih i ostalih fleka i znakova starenja. Veoma uspešno tretira ožiljna tkiva od operacija, akni i bora. Pored toga, ublažava različite nepravilnosti kože, a kao posebno svojstvo izdvaja se njegova delotvornost u uklanjanju tetovaža svih boja i pigmentacija, ali i trajne šminke. Laser Picoway dostupan je u IOANNA MediGroup klinici, ujedno i jedinoj medicinskoj ustanovi u jugoistočnoj Evropi koja ga poseduje.

strana 1 od 17 idi na stranu