"Zadovoljan sam što i dalje mogu da pomažem malim pacijentima" FOTO

Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić aktivan je na društvenim mrežama gde svakodnevno obaveštava građane o svojim radnim aktivnostima sa pozicije gradonačelnika.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Međutim, jutros je gradonačelnik prvi put na društvenim mrežama Instagram i Fejsbuk podelio sliku iz operacione sale. Uz ovu fotografiju, sa svojim pratiocima je podelio da mu je rano jutro počelo uspešnom operacijom, a nastavilo se bavljenjem gradskim projektima i komunalnim pitanjima.

Ovo ne treba da čudi, s obzirom da je Radojičić u više navrata isticao koliko mu je stalo do svojih malih pacijenata, da na uštrb slobodnog vremena operiše, navedeno je iz kabineta gradonačelnika.

"Rano ujutru uspešno završena operacija u Tiršovoj, a radni dan posvećen komunalnim pitanjima I projektima za razvoj Beograda. Zadovoljan sam što i dalje mogu da pomažem malim pacijentima, a da obaveze u Gradu ne trpe", napisao je on u objavi na društvenim mrežama.

Vesti

NIS podržao zdravstvene institucije širom Srbije

Kompanija NIS će u okviru društveno odgovornog programa “Zajednici zajedno 2019“ podržati 20 zdravstvenih ustanova širom Srbije i uložiti gotovo milion evra (116,5 miliona dinara) u institucije u kojima se leče najmlađi.

Vesti petak 31.05. 18:47

Besplatni preventivni pregledi u KCS u nedelju

U Kliničkom centru Srbije (KCS) u Beogradu u nedelju, 26. maja, u periodu od 8.00 do 16.00, građani će biti u prilici da, u okviru akcije Ministarstva zdravlja, bez zakazivanja i bez zdravstvene knjižice obave preventivne preglede i provere svoje zdravlje.

Vesti subota 25.05. 12:00 Komentara: 1
strana 1 od 23 idi na stranu