Rendgenski snimak otkrio tajnu. Nije to očekivala od ćerke

Sidni Alen (20) je otišla u bolnicu na rutinski pregled, a na ekranu se pojavio snimak koji je pokazao "više od planiranog".

Zdravlje

Izvor: B92

Sreda, 31.10.2018.

13:44

Rendgenski snimak otkrio tajnu. Nije to očekivala od ćerke
Foto: Thinkstock/Ilustracija

Mama je otkrila ćerkine prećutane pirsinge, a u bolnicu su došle na redovni pregled zbog siringomijelije, retkog stanja u kom se pojavljuje šupljina u kičmenoj moždini.

Sidni pati od te retke bolesti i snimak njene kičme neočekivano je otkrio tajnu. Devojka ima pirsinge na obe bradavice od letos, a dobila ih je kao poklon od svoje sestre za rođendan. Obe su mislile da će to lako sakriti.

Dok su doktori snimali kičmu, projektujući rezultate na ekranu računara ispred majke, odvijala se porodična drama. "Moja mama je videla moje pirsinge čim se pojavio rendgenski snimak i doktor i ja smo se histerično smejali", rekla je Sidni za Buzzfeed.

Mama je bez reči gledala metalne šipke projektovane na ekranu i samo izustila: "O ovome ćemo kasnije". "Bila je vidno uznemirena", dodala je Sidni.

"Pošto obično ne skidam košulju, mislila sam da će to vrlo lako biti tajna." Sidni je objavila snimak na Tviteru i napisala: "Moja mama je danas saznala da imam pirsinge u bradavicama".

Njen post je podeljen 38.000 puta i izazvao je mnoštvo komentara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: