Gazirana voda – odličan izbor

Činjenica da ukoliko ne pijete vodu nećete preživeti trebalo bi da je dovoljna sama po sebi da mislite o tome da li unosite dovoljno tečnosti. Ali to često ne radimo. Voda je najvažniji deo našeg tela (60%) i da organizam ne bi patio taj procenat moramo da održavamo konstantno.

Zdravlje

Izvor: PR

Ponedeljak, 24.09.2018.

10:00

Default images
Foto: Thinkstock

Ukoliko ste stalno umorni, imate previše posla i premalo sna, ne mora uvek biti tačna dijagnoza za takvo stanje. Naime, doktori su ustanovili da veliki broj pacijenata ove simptome oseća jer ne unese dovoljno vode.

Pravilna rehidratacija tokom dana, kako biste održali balans tečnosti u organizmu, nije jednostavna. Svetska zdravstvena organizacija preporučuje oko dva i po litra tečnosti za odrasle žene i oko 3,5 za muškarce. Tu količinu u kroz običnu vodu malo ko unese, pa često posegnemo za zabavnijim pićima, sa mehurićima.

Gazirana voda je spas!

Ukoliko vodu zamenite sokovima i napicima koji sadrže šećer, od odmornog izgleda nema ništa. Samo ćete potrošiti dodatnu energiju da biste šećere razgradili, pa ćete biti još umorniji.

Rešenje nudi gazirana prirodna mineralna voda, koja čuva vaše zdravlje, a jednako hidrira organizam. Mehurići su mnogo zabavniji, pa ljudi uglavnom popiju više, a kad ste dovoljno hidrirani, na dobitku su i vaše telo i vaš mozak.

Uz gazirane vode, ne samo da ćete biti odmorniji, već i lepši, sa dovoljno vlage, bolji izgled će imati i koža i kosa. Gazirana voda nije formula koja će zaustaviti starenje, ali će pomoći da se osećate mlađe I zdravije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: