"Nateraćemo vas da vam zdravlje bude na prvom mestu“ VIDEO

Koje se zdravstvene teme guraju pod tepih, koje zablude će biti razbijene i šta ćemo sve saznati u emisiji "Na prvom mestu" koja počinje da se emituje od jeseni, otkrile su nam kolege Drago Jovanović i Tijana Savić.

Zdravlje

Izvor: B92

Petak, 31.08.2018.

10:50

Foto: Printscreen Prva

Od 22. septembra, tačno u 14 sati, na Prvoj televiziji emitovaće se nova emisija po "Na prvom mestu" u okviru koje će građani moći da dobiju stručne savete lekara, informišu se o ishrani i dobjui korisne savete o roditeljstvu.

"Akcenat će biti na zdravlju, imaćemo optimističan i preventivan pristup", kaže Drago Jovanović.

"Ljudima ćemo reći šta zaista smeju i šta je poželjno da rade - zdrav život ne mora biti samo odricanje."

Ovaj dvojac, zajedno sa stručnim timom, dosta pažnje će posvetiti ljudima koji razne zdravstvene tegobe rešavaju alternativnim metodama.

U emisiji će se govoriti i o roditeljstvu, razvojnim problemima, a kakva će biti uloga gledalaca, kako će se razbijati mitovi o zdravlju, saznajte u prilogu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: