Internet "Ordinacija" na B92.net

Predstavljamo vam sasvim novi servis na ovim prostorima koji je počeo sa radom - „Ordinacija“ .

Izvor: B92

Utorak, 12.03.2013.

11:36

Default images

"Ordinaciju" su kreirali ljudi koji su deo udruženja „Lekar info“ i veb portala B92.

Ovaj servis omogućava svim korisnicima interneta da uživo i u realnom vremenu razgovaraju sa lekarima putem veb kamere ili poruka. Za razgovor nije potrebna registracija, a ceo servis je potpuno besplatan.

U rad servisa uključeno je 15 ordinacija i lekara iz udruženja „Lekar info“. Svi lekari imaju virtuelne ordinacije, navedene biografije ili informacije o privatnim ustanovama i o tomr+e čime se one bave, tako da svaki korisnik “Ordinacije” zna sa kim razgovara.

Korisnici proveravaju raspored rada lekara, gde mogu da pronađu tačno vreme kada je koji lekar u ordinaciji. Ukoliko lekari nisu dostupni u momentu kada su korisnici na internetu, na raspolaganju je forma kontakta na njihovoj stranici.

Lekari iz udruženja „Lekar info“ smatraju da je ovo najbolji način da korisnici interneta dobiju kvalitetne i brze informacije o zdravstvenim problemima koje imaju.

Na ovaj način su sigurni da su informacije koje traže dobili od stručnih ljudi, a da za njih ne moraju da čekaju u redovima, plaćaju ili lutaju po bolnicama, već su im sve informacija dostupne u njihovim domovima.

Foto: Kuhran/www.sxc.hu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: