Jesenji festival zdravlja za mlade

Dvodnevni "Festival zdravlja" otvoren je danas u Domu omladine u Beogradu, a tema ovogodišnje manifestacije su mladi i očuvanje zdravlja mladih generacija.

Izvor: B92

Petak, 21.09.2012.

13:06

Default images

"Ove godine stavili smo akcenat na zdravlje mladih i cilj nam je da što više ljudi dobije korisne informacije koje će im pomoći da unaprede zdravstveno stanje", kazala je direktorka festivala dr Mima Fazlagić.

Prema njenim rečima, posetioce očekuju brojna predavanja na temu zdravlja, a biće predstavljeni i razni programi vežbi namenjeni građanima svih uzrasta.

U saradnji sa Ministarstvom zdravlja, Zavodom za zdravstvenu zaštitu studenata Beograd, Incest trauma centrom i "Astrom", u okviru festivala biće održana i Konferencija posvećena bezbednosti i zdravlju dece i omladine.

"Fokus festivala je na mladima, ali nećemo zaboraviti ni pripadnike sredovečne i starije generacije, jer su oni najbrojniji", kazala je promoterka manifestacije dr Nada Macura iz Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć.

Za najmlađe posetioce festivala biće održana i "Junior olimpijada", a najspretniji i najtalentovaniji u sportskim disciplinama dobiće nagrade.

Takođe je zanimljiva i radionica "Moja kravica dečji kutak", gde će mališani tokom dvodnevnog festivala moći da crtaju.

Na Jesenjem festivalu zdravlja, koji se održava šesti put, predstavilo se oko 70 izlagača koji se bave zdravom ishranom, zvaničnom i alternativnom medicinom, velnesom...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: