Često mokrenje

Imam 28 godina i već 4, 5 godina imam problem sa čestim mokrenjem. Na to sam obratio pažnju pre 2 godine ali nikako da utvrdim uzrok. Dešava mi se nekada da bukvalno imam nagon svakih 5-10 min i moram da mokrim... Nekada pomalo a nekada i vise... Najduže mogu da izdržim 3-5 sati, noću ustajem više puta već duže vreme. Nekada imam blage dosadne bolove u dnu stomaka. Tri puta sam radio ultrazvuk u periodu od dve godine, radio analize, urin, urinokulturu, a pre 2 meseca i bris uretre na trihomonas, hlamidiju i patogene bakterije. Radio sam i rektalni pregled, sve je u redu. Uzimao sam više lekova po savetu urologa jer sam ih posetio više ali bez promene, i dalje je sve isto. Upućivali su me kod psihijatra i psihologa ali i tu je sve bilo u najboljem redu. Inače se bavim muzikom, radim noću i imam neredovan odmor i ishranu ali sve je u granicama normale. Ne znam sa čim bih ovaj problem još mogao da ima veze ali počinje da mi stvara neverovatnu nervozu i napetost. Molim Vas za pomoć.

Izvor: B92

Petak, 28.01.2011.

11:35

Default images

Pošto ste sve testove uradili vezane za infekciju urinarnog trakta, jedino Vam je preostalo da odradite urodinamsko ispitivanje: merenje protoka urina, cistometrija, merenje uretralnog pritiska, elektromiografija perianalne muskulature, i neurološki pregled.

Dr Vesna Dinić Arsić, Lekarinfo.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: