Postala vegan da bi imala bolji seks - sada ima samo jedan savet za muškarce

Više od trećine nas je zainteresovano za prelazak na biljnu ishranu, a više od dva miliona se prijavilo na Veganuari – provodeći ovaj mesec na veganskoj ishrani.

Izvor: Novosti

Subota, 08.01.2022.

14:22

Postala vegan da bi imala bolji seks - sada ima samo jedan savet za muškarce
Ilustracija/Foto:Shutterstock/Foxys Forest Manufacture

Dok mnogi veruju da odbacivanje mesa, jaja i mlečnih proizvoda zvuči jadno i nezdravo, jedna 34-godišnjakinja piše kako joj je veganska dijeta pomogla i u krevetu...

Devojka je napisala: "Nakon što sam pojela desetak ostriga uz ljuti, začinjeni dresing, nadala sam se da ću biti drska sa svojim dečkom u krevetu. Na kraju krajeva, skromne školjke su dugo bile cenjene kao prirodni afrodizijak. Ali kako su se minuti pretvarali u sate, nisam osećala ništa i veče je završilo pomalo bezveze. To je bio poslednji put da sam jela školjke - ili bilo šta drugo riblje, mlečne proizvode ili na bazi mesa - i od tada se nisam osvrnula nazad."

Primetna promena

Poslednjih šest meseci bila sam vegan, a biljna ishrana je poboljšala više od mog struka. Moj nivo energije i libido su porasli, a sa tim i moja želja za seksom. Ranije sam to nevoljo radilanekoliko puta mesečno u dosadnom položaju posle teške, mesnate večere."

"Ne samo da naše sesije sada traju duže, već i moji orgazmi. Moj partner, koji je obično jeo crveno meso većinu dana, takođe je prijavio poboljšanje između čaršava i on je postao bolji ljubavnik. Takođe smo skinuli nekoliko kilograma, što znači da imamo više energije za vrelije sesije u krevetu. Jednostavno rečeno, verujem da su vegani bolji, pažljiviji ljubavnici."

"I to nije samo moje mišljenje, ono je potkrijepljeno naukom. Mnoge veganske namirnice podstiču cirkulaciju krvi, što povećava naše šanse za orgazam, jer ispod ima više protoka krvi."

Lisnato povrće, smokve, semenke bundeve, kajenski biber, tamna čokolada i bademi su prepuni vitamina B i cinka, koji podižu nivo testosterona i seksualnu želju, povećavajući naš apetit za seksom.

Meso, jaja i mlečni proizvodi su bogati holesterolom i zasićenim životinjskim mastima, koji mogu začepiti naše arterije i usporiti dotok krvi u naše donje regione - što dovodi do muške impotencije.

Ako momci žele polet, trebalo bi da kombinuju vežbu sa ishranom bogatom flavonoidima, koji se nalaze u voću kao što su jagode, borovnice i jabuke.

Ovo bi moglo smanjiti njihov rizik od razvoja erektilne disfunkcije za više od 20 odsto, prema studiji objavljenoj u American Journal of Clinical Nutrition.

Štaviše, istraživanja pokazuju da odustajanje od mesa i mlečnih proizvoda može povećati naš nivo serotonina, hormona sreće koji nas stavlja u raspoloženje za ljubav.

I dok nije tajna da miris i seksualno uzbuđenje idu ruku pod ruku, druga studija je pokazala da oni koji se pridržavaju biljne ishrane mirišu bolje od onih koji jedu meso i mlečne proizvode, povećavajući njihovu seksualnu privlačnost.

Produženi orgazmi

Danas je više od trećine ljudi u Velikoj Britaniji zainteresovano da postanu vegani, a želja za zelenim se ogleda na glavnoj ulici.

Vegani više ne moraju da idu u hipi prodavnice da bi kupili hranu, mi možemo da odemo u bilo koji supermarket i pronađemo veliki izbor hrane samo za nas. Čak i KFC sada ima veganski hamburger.

Tržište postaje sve veće i bolje, što olakšava onima koji žele da koriste biljke.

Zbog toga se očekuje da će Veganuar 2022. imati više učesnika koji će postati vegani nego bilo koje prethodne godine, i mogu garantovati da će poboljšati više od samo svog zdravlja. Na kraju krajeva, bolji seks ne počinje u spavaćoj sobi, počinje u kuhinji . . . na vašem tanjiru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: