Tradicionalna medicina kaže da imamo vremena za "reset", ali kako? VIDEO

U vremenu u kojem živimo, jasno je da smo izloženi velikim pritiscima. Balansiramo između posla, privatnog života, nege dece, prijateljstva. Kada se preopteretimo, tada telo šalje signale, ali ih mi uglavnom ignorišemo. Kako da resetujemo život? Da li je to uopšte moguće? Razni eksperti alternativne i zvanične medicine spominju razne metode.

Izvor: B92

Utorak, 20.07.2021.

16:34

Tradicionalna medicina kaže da imamo vremena za
Foto: Printskrin/TV Prva

Specijalista kineske tradicionalne medicine i akunpunkturolog dr Gordana Petrović kaže za "150 minuta" da ako želite totalan 'reset', da je potrebno određeno vreme, metode i promenjeni životni sistemi da bi promena bila dugotrajna i da život bio drugačji.

"Cela poenta je da se promene životne navike tako da imate 'reset' nečega što do tada nije davalo najbolje rezultate. Za današnji način života akupunktura često nije dovoljna, tako da sam napravila svoj sistem rada - acumedicare u kom ja objedinjujem metode tradicionalne kineske medicine prevashodno akupunkture, zatim terapiju ventuzama, ali s obzirom da imam i kvalifikaciju egzistencijalne psihoterapije i reiki praktičara, koristim i te metode da resetujem jednu našu svest koja je pokretač svega drugog i vođa prema boljem zdravlju. Potrebno je nekoliko tehnika da rade zajedno da bi rezultati bili dugotrajni i korak po korak, postepeno raditi", dodaje Gordana Petrović.

A da li pritiskanje tačke kod palca pomaže kod glavobolje, saznajte u video-snimku gostovanja:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: