Istraživanje: Trećina vegetarijanaca jede meso kada su pijani

Bar jedna trećina vegetarijanaca bez razmišljanja se baca na brzu hranu kada su pijani. U istraživanju, sprovedenom u Velikoj Britaniji, 37 odsto ispitanih, koji tvrde da ne jedu meso, priznalo je da ga jedu kada su pod dejstvom alkohola.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.06.2019.

12:12

Istraživanje: Trećina vegetarijanaca jede meso kada su pijani
Ilustracija / Foto: Depositphotos/alphaspirit

U istraživanju, koje je sprovela organizacija Money Savings Heroes, od onih koji su priznali, 34 procenta ispitanika je reklo da jedu meso svaki put kada su pijani, 26 da ga jedu veoma često, 22 retko i 18 ponekada.

Oni se u najvećem broju opredeljuju za kebab, pa u tu grupu spada nekih 40 odsto "biljoždera prevaranata". Njih 34 odsto se opredeljuje za burgere, dok 27 radije jede slaninu.

Ispitanici se trude da svoj "greh" prikriju od svojih prijatelja, pa ga tako samo 31 odsto njih priznaje prijateljima, dok ga ostali kriju, prenosi Njuz hab.

Iz organizacije Money Savings Heroes poručuju da bi prijatelji "prevrtljivih" vegetarijanaca trebalo da im budu od pomoći kada su pijani da ne bi pribegavali "grehu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: