Kombinacija koja ublažava anemiju, čir, impotenciju...

Kombinacija meda i oraha našem organizmu obezbeđuje sve neophodne vitamine, minerale, proteine, masti, ugljene hidrate i još mnogo toga.

Izvor: Radiosarajevo.ba

Subota, 09.12.2017.

14:50

Kombinacija koja ublažava anemiju, čir, impotenciju...
Foto: Thinkstock

Med i orasi ublažavaju impotenciju, anemiju, glavobolju, čir na želucu, a najbolje od svega jeste što ovaj "eliksir" nije teško napraviti.

Za anemiju

Sve što vam je potrebno jeste pola kilograma kvalitetnog livadskog meda, pola kilograma mlevenih oraha i jedan limun.

Sastojke treba izmešati u tegli u kojoj ćete čuvati mešavinu sve dok je ne potrošite.

Lek se uzima svaka tri do četiri sata.

Za visok krvni pritisak

Kod problema s visokim krvnim pritiskom preporučuje se svakodnevno konzumiranje 100 grama oraha i iste količine meda u periodu od 45 dana.

Za čir na želucu

Kod problema s čirom na želucu priprema se orahovo mleko s medom. Potrebno je 20 grama mlevenih oraha pomešati s vrelom vodom, dobro umutiti u blenderu, i procediti. U mleko dodati 2 kašike meda i uzimati 2-3 kašike pola sata pre svakog obroka.

Za impotenciju

Mleveni orah treba pomešati s medom u istoj razmeri. Uzimaju se dve kašike dva-tri puta na dan, pola sata posle jela. Da bi se postigli željeni efekti, kura treba da traje 20 do 30 dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: