RFZO apeluje na građane da preuzmu zdravstvene kartice

Republički fond za zdravstveno osiguranje (RFZO) pozvao je danas osiguranike koji nisu preuzeli kartice zdravstvenog osiguranja (KZO) da se obrate svojoj filijali/ispostavi RFZO kako bi ih preuzeli.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 07.12.2017.

16:30

RFZO apeluje na građane da preuzmu zdravstvene kartice
Foto: Thinkstock / ilustracija

RFZO precizira u saopštenju da se apel odnosi na osiguiranike koji su do kraja oktobra 2017. godine podneli zahtev za izradu kartice zdravstvenog osiguranja.

Takođe, u skladu sa pojedinim prijavama osiguranika da su zahtev podneli preko Portala elektronske uprave pre nekoliko meseci i da od tada nemaju povratnu informaciju o statusu proizvodnje KZO, RFZO je uputio zainteresovane da se obrate putem mejla kzo@rfzo.rs ili putem broja telefona 011/2053-707.

Tom prilikom, građani moraju navesti EGN broj dobijen prilikom podnošenja zahteva putem Portala elektronske uprave, navodi se u saopštenju RFZO.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

22 h

Podeli: