Sačuvajte zdravlje štitne žlezde – ruski prirodni lek koji sprečava hipotireozu

Štitna žlezda je žlezda sa unutrašnjim lučenjem, smeštena na prednjoj strani vrata ispod Adamove jabučice. Ona u krvotok luči hormone štitne žlezde. Hormonni ove žlezde utiču na metabolizam svake ćelije u organizmu i utiču na rad ostalih hormona endokrinog sistema sa kojima su u ravnoteži. Poremećaj rada ove žlezde postala je bolest savremene žene, posebno žena u periodu menopauze.

Izvor: Novosti
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Najčešće bolesti su Hašimotova i Grejvsova, i brojni tihi tireoiditisi. Usled poremećenog odgovora, naš imuni sistem stvara antitela na ćelije štitne žlezde. Određena antitela stimulišu rad štitne žlezde a određena gase njenu funkciju. U većini slučajeva ova reakcija dovodi do postepenog uništavanja štitne žlezde i nastanka hipotireoze.

Hipotireoza kao i prolazna hipertireoza koje nastaju tokom ovog oboljenja jesu ozbiljna metabolička stanja koja mogu u velikoj meri da ugroze naše zdravlje. Hipotireoza i hipertireoza se uspešno kontrolišu lekovima koje propisuje endokrinolog a samim tim nestaju i tegobe koje pacijent ima. Trend je porasta hroničnih tireoiditisa u mlađoj populaciji, kod osoba između 20 i 45 godina.

Ruske lekovite kapi za hipotireozu

Stanje nedovoljnog stvaranja hormona štitnjače zove se hipotireoza. Najčešći uzrok hipotireoze je hronična autoimuna upala štitne žlezde.

U proleće uberite 15 mladih borovih šišarki veličine od 3 do 5 centimetara, pa ih sameljite što je moguće sitnije. Prelijte ih sa 50 mililitara kvalitetne votke ili rakije i ostavite da odstoje u poklopljenoj tegli deset dana. Nakon toga procedite preparat.

Pijte po 5 kapi tri puta dnevno. Kura neka traje 3 nedelje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 12 idi na stranu