Problem sa erekcijom rešava jedna šolja čaja

Zeleni čaj ima blagotvorno dejstvo na naše zdrave, ali ovaj čudesni napitak preporučuje se muškarcima i zbog toga što pobošljava erekciju.

Zdravlje

Izvor: novosti.rs

Utorak, 14.09.2021.

12:03

Problem sa erekcijom rešava jedna šolja čaja
Foto: shutterstock/True Touch Lifestyle

Tajna je u moćnom antioksidansu koji se zove epigalokatehin galat, pokazalo je jedno istraživanje.

Zeleni čaj čisti kožu i pomaže u borbi protiv bubuljica i bora, pa ne čudi što se koristi u mnogim kozmetičkim tretmanima i preparatima. Pomenuti antioskidans pomaže u izbacivanju slobodnih radikala iz organizma, koji mogu da unište kolagen, izazovu zapaljenje, oštete kožu lica i ubrzaju starenje.

Takođe, redovno konzumiranje zelenog čaja može doprineti i efikasnijem treningu, čija jačina i izdržljivost zavise u velikoj meri od snabdevanja tela kiseonikom.

Istraživanje objavljeno u jednom stručnom časopisu pokazalo je da upravo epigalokatehin galat može povećati dotok kiseonika u organizam.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: