Manekenku muče posledice ozbiljne bolesti: Ovo je u potpunosti promenilo izgled njenog lica FOTO

Krisi Tajgen ovoga puta muči muku sa otečenim usnama zbog ozbiljnog zdravstvenog problema.

Zdravlje

Izvor: B92

Utorak, 20.08.2019.

11:01

Manekenku muče posledice ozbiljne bolesti: Ovo je u potpunosti promenilo izgled njenog lica FOTO
Foto: Gettyimages/David Livingston

Poznato nam je da Krisi često deli sa fanovima to da ima neke zdravstvene probleme. Nedavno je izjavila da je ubrizgala botoks u pazuh kako bi sprečila prekomerno znojenje, a sećamo se i video-snimka u kome pokazuje kako joj je ispao zub.

Krisi je jedna otvorena knjiga za sve. Sada je pokazala kako je kao posledicu visinske bolesti. Podelila je sliku na Tviteru i objasnila da boluje od stanja koje se naziva angioedem.

"Veoma sam uznemirena i tužna što je moja rođena država, Juta, odlučila da me prokune sa ovom užasnom bolešću. Da li ste znali da angioedem može da bude uzrokovan visinskom bolešću? Naučim svakoga dana nešto novo. Moja usna će da eksplodira. Zbogom, svete. Velika je, sjajna i tvrda kao staklo", napisala je Krisi. Ovu bolest Američka akademija za alergije, astmu i imunologiju definiše ovu bolest kao oticanje dubokih slojeva kože i najčešće se javlja kod mekanog tkiva kao što su očni kapci i usne. Često je izaziva alergijska reakcija na hranu i lekove, piše Womanshealthmag. Nije poznato da visinska bolest može da izazove ovakvu reakciju, ali sa Univerziteta u Mičigenu istakli su da je oticanje lica, ruku i stopala simptom visinske bolesti.

Prema klinici Mejo, najčešći tretman za angioedem jesu antistamini, ali i lekovi protiv upala, hladne obloge, pa čak i ovsena kupka. Nadamo se da Krisi primenjuje ovakvu terapiju i da će uskoro biti bolje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: