Novi Pampers: Gde je sva tečnost nestala?

Pampers otkriva nove i unapređene Baby-Dry pelene koje sada sadrže tri upijajuća kanala dizajnirana tako da se beba ujutru probudi jednako suva kao što je bila veče pre, sa što manje vlažnosti nekupljene tokom noći.

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.11.2016.

12:31

Novi Pampers: Gde je sva tečnost nestala?

Roditelji ulažu dosta ljubavi i brige kako bi svojoj bebi obezbedili kvalitetan san noću – to uključuje nežni poljubac za laku noć, mekanu i čistu postelju, nežnu pidžamu i udobnu pelenu zahvaljujući kojoj će ostati suva – ali se bebe ujutru bude sa mokrom i punom pelenom, što nikome nije zabavno! Prema rečima dr Julke Damljanović, pedijatra i neonatologa, mokra i glomazna pelena može uticati na bebin san.

“Bebe provode skoro pola svog vremena spavajući a tokom noćnog sna im je najpotrebnija pelena. One nose pelenu i po 12 sati noću koja treba da apsorbuje čak i do 2-3 popijene flašice mleka. Povećano mokrenje tokom noći znači da je još važnije da beba ostane suva i da joj bude udobno, kako bi se očuvao kvalitetan san koji može biti prekinut zbog natopljene pelene, a koji je veoma važan za zdrav razvoj bebe.”
Novi Pampers Baby-Dry ima 3 upijajuća kanala koji omogućavaju da beba ostane suva i do 12 sati tokom noći.

Zato pozivamo sve roditelje da probaju Novi Pampers Baby-Dry tako što će nas kontaktirati putem ovog linka, a mi ćemo vam poslati celo pakovanje Pampers Baby-Dry pelena.

Podelite sa nama vedeo ili sliku uz vaše iskustvo o korišćenju naših pelena. Roditelji će otkriti kako inovativna tehnologija omogućava da njihova beba ostane suva i zapitaće se „gde je sva tečnost nestala“ dok vi i vaša beba uživate u suvom jutru!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: