Zubni implanti, krunice, proteze i fiksne proteze - Najnovije tehnike, raspon cena i zakazivanje

Kao što postoje marke automobila Fiat, Škoda, VW, Mercedes i Ferrari, tako postoje i različiti brendovi i kvalitet implantata, krunica, fiksnih proteza za ispravljanje zuba, a da budemo iskreni, isto se može reći i za razlike u iskustvu, kvalitetu, etici, posvećenosti pacijentu, i cenama rada različitih stomatologa.

Zdravlje

Izvor: B92

Četvrtak, 05.05.2022.

10:00

Zubni implanti, krunice, proteze i fiksne proteze - Najnovije tehnike, raspon cena i zakazivanje
Foto: Promo

Popunite kratak formular na linku ispod kako kako bismo vas informisali o cenama i najnovijim tehnikama ugradnje zubnih implantata, krunica i fiksnih proteza u Srbijii i regionu. Razlike u cenama su često značajne za isti kvalitet usluga u različitim ordinacijama, pa ćete samo na osnovu ovih informacija moći da uštedite od nekoliko stotina do čak nekoliko hiljada evra za veće intervencije.

Za precizne informacije, kao i pomoć pri rezervaciji termina u proverenim klinikama kod kvalitetnih doktora možete popuniti kratak formular klikom na link OVDE.

Možete i direktno kontaktirati naše administratore na telefon +381.62.256.000, a možete nam pisati ili pozvati na Viber ili WhatsApp na navedeni broj ukoliko se javljate iz inostranstva.

Kako se približava leto, stomatolozi su sve zauzetiji zbog povratnika iz dijaspore, pa je dobro da što pre rezervišete termin.

Radimo samo sa proverenim i preporučenim ordinacijama koje imaju najviše ocene od strane pacijenata, a pored toga što ćemo vam uštedeti vreme, garantujemo najnižu cenu za dati kvalitet usluge.

Vaše komentare plaćamo od 10 do 50 evra

Koliko nam je bitno objektivno mišljenje pacijenata, pokazujemo i tim što ćemo svakog korisnika koji rezerviše termin preko našeg kontakt centra, i koji nakon izvršenih stomatoloških radova oceni u ordinaciju na Tourist Medical(Sharebico) platformi, odmah nagraditi iznosom od 10 do 50 evra, zavisno da li su rađeni implanti, ili samo protetika, i da li je rađeno 1-2, ili više zuba.
Foto: Promo
Time stvaramo transparentniju sliku i za svakog sledećeg korisnika, pored toga što i sami radimo selekciju i sarađujemo samo sa preporučenim ordinacijama i iskusnim i pouzdanim doktorima.

Naš tim sa booking platforme Tourist Medical, radi završne pripreme za lansiranje globalne booking platforme za medicinske usluge, platforma pokriva i Srbiju koja je prepoznata po kvalitetnim doktorima, ali i značajno nižim cenama u odnosu na razvijene zemlje zapada.

Iako je dodavanje različitih funkcionalnosti i unapređenje dizajna Tourist Medical platforme i daje u toku, već sada, i u ovoj testnoj verziji platforme možete dobiti besplatne savete, ali i rezervisati termin po najpovoljnijim uslovima za dati kvalitet usluge, sve u skladu za vašim zahtevima, a na kraju i biti nagrađeni za vaš komentar ordinacije (review).

Pored medicinskih usluga koje su organizovane u okviru brenda Tourist Medical, Sharebico platfoma će pokrivati i usluge rezervacija rent a car-a, smeštaja, avio karata, rezervacije događaja i drugih usluga na globalnom nivou.

Kako se kreću cene za implante, protetiku i fiksne proteze u Srbiji?

Kvalitetni zubni implanti se kreću od 300 do 1.000 eur po implatnu za one najkvalitetnije. Implanti lošijeg kvaliteta, ili oni koji su rizični da naprave problem sa zdravljem, ne mogu biti ni vidljivi na "Tourist Medical" web platformi, niti sarađujemo sa takvim ordinacijama. "Tourist Medical" je zbog većeg obima rezervacija obezbedio cene koje idu od 280 evra za kvalitetnije implante, pa do 600 evra za one najkvalitetnije, zavisno od lokacije ordinacije, tako da se od Subotice do Vranja, cene značajno razlikuju, kako se kreće ka jugu, cene su sve jeftinije.

Bezmetalne krunice se kreću od 130 do 200 evra.

Metalo-keramičke krunice od 70 do 120 evra

Akrilatne proteze od 150 do 350 evra

Hollywood Smile za obe vilice od 2.800 do 5.600 evra

Mobilne proteze za ispravljane zuba od 200 do 300 evra po vilici.

Proteze za ispravljanje zuba sa metalnim bravicama
od 490 do 700 evra po vilici.

Fiksne proteze sa safirnim (providnim) bravicama od 680 do 900 evra po vilici.

Folija za ispravljanje zuba je najnovija tehnika za ispravlljanje zuba. Prilikom svake kontrole menja se folija, a cena jedne folije varira od 70 do 110 evra po foliji zavisno od cenovne politike same ordinacije. Potrebno je izmeniti od 3-4, pa do 12 folija tokom terapije, zavisno od stepena nepravilnosti zuba.

Za detalje, stupite u kontakt s nama na +381.62.256.000.

Za precizne informacije o cenama i najnovijim tehnikama ugradnje zubnih implantata, krunica i fiksnih proteza u Srbijii i regionu, kao i za pomoć pri rezervaciji termina u proverenim klinikama kod kvalitetnih doktora možete popuniti kratak formular klikom na link OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: