Zubni implantati i bezmetalne krunice: Raspon cena i kvaliteta, ordinacije nude i otplatu na rate

Kako se kreću cene za zubne implantate, bezmetalne krunice i Hollywood Smile u različitim ordinacijama u različitim gradovima u Srbiji i regionu, koje ordinacije omogućavaju plaćanje na rate, ko nudi kakav kvalitet usluge?

Zdravlje

Izvor: B92

Petak, 25.03.2022.

10:21

Zubni implantati i bezmetalne krunice: Raspon cena i kvaliteta, ordinacije nude i otplatu na rate
Foto: Promo

Kao što postoje marke automobila Fijat, Škoda, VW, Mercedes i Ferari, tako postoje i različiti brendovi i kvalitet implantata, a isto se može reći i za razlike u iskustvu, kvalitetu i cenama rada različitih stomatologa, ali i u posvećenosti lekara pacijentu. Često se dešava da cena zavisi i od individualne procene stomatologa koliko može da vam naplati.

Razlike u cenama su često značajne za isti kvalitet usluga u različitim ordinacijama, pa ćete samo na osnovu ovih informacija moći da uštedite od nekoliko stotina do čak nekoliko hiljada evra za veće intervencije.

Za precizne informacije, kao i za pomoć pri rezervaciji termina u proverenim klinikama kod kvalitetnih doktora možete popuniti kratak formular klikom na link OVDE.

Možete i direktno stupiti u kontakt s našim administratorima na telefon +381.62.256.000, a možete nam pisati ili pozvati na Viber ili WhatsApp na navedeni broj ukoliko se javljate iz inostranstva.

U periodu oko Uskrsa stomatolozi su najzauzetiji zbog mnoštva povratnika iz dijaspore, pa je dobro da što pre rezervišete termin.

Radimo samo sa proverenim i preporučenim ordinacijama koje imaju najviše ocene od pacijenata, a pored toga što ćemo vam uštedeti vreme, garantujemo najnižu cenu za dati kvalitet usluge.

Raspon cena

Foto: Promo
Kvalitetni zubni implanti se kreću od 300 do 1.000 eur po implatnu za one najkvalitetnije. Implanti lošijeg kvaliteta, ili oni koji su rizični da naprave problem sa zdravljem, ne mogu biti ni vidljivi na "Tourist Medical" web platformi, niti sarađujemo sa takvim ordinacijama. "Tourist Medical" je zbog većeg obima rezervacija obezbedio cene koje idu od 280 evra za kvalitetnije implante, pa do 600 evra za one najkvalitetnije, zavisno od lokacije ordinacije, tako da se od Subotice do Vranja, cene značajno razlikuju, kako se kreće ka jugu, cene su sve jeftinije.

Bezmetalne krunice se kreću od 130 do 200 evra.

Metalo-keramičke krunice od 70 do 120 evra

Akrilatne proteze od 150 do 350 evra

Hollywood Smile za obe vilice od 2.800 do 5.600 evra

Za detalje, stupite u kontakt s nama na +381.62.256.000.

Za precizne informacije o cenama i najnovijim tehnikama ugradnje implantata u Srbijii i regionu, kao i za pomoć pri rezervaciji termina u proverenim klinikama kod kvalitetnih doktora možete popuniti kratak formular klikom na link OVDE. Tourist Medical platforma

Tourist Medical, globalna booking platforma za medicinske usluge, posluje u okviru Sharebico grupacije. Platforma pokriva i Srbiju koja je prepoznata po kvalitetnim doktorima, ali i znatno nižim cenama u odnosu na razvijene zemlje zapada.

Iako je dodavanje različitih funkcionalnosti i unapređenje dizajna Tourist Medical platforme i dalje u toku, već sada možete dobiti besplatne savete, ali i rezervisati termin po najpovoljnijim uslovima za dati kvalitet usluge.

Pored medicinskih usluga, Sharebico platfoma će pokrivati i usluge rezervacija rentakara, smeštaja, avio-karata, rezervacije događaja i drugih usluga na globalnom nivou.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: