Transplantacija kose - najnovije tehnike: Raspon cena, ocene klinika i zakazivanje

Postoje različite tehnike za transplantaciju kose, od toga najčešće i zavisi da li se primeti da je neko ugrađivao kosu, što često izgleda prilično ružno. Ili je efekat potpuno prirodan, kao kod npr. Elona Maska, ali i sve većeg broja javnih ličnosti u Srbiji. Pored tehnike transplantacije, da bi izgled bio potpuno prirodan zavisi i od iskustva i posvećenosti lekara, ali i od kvaliteta opreme sa kojom se radi.

Zdravlje

Izvor: B92

Utorak, 05.04.2022.

13:30

Transplantacija kose - najnovije tehnike: Raspon cena, ocene klinika i zakazivanje
Foto: Promo

Popunite kratak formular na linku ispod kako kako bismo vas informisali o cenama i najnovijim tehnikama transplantacije kose u Srbijii, regionu, ali i Turskoj. Razlike u cenama su često značajne za isti kvalitet usluga u različitim klinikama, pa ćete samo na osnovu ovih informacija moći da uštedite od najmanje nekoliko stotina do čak nekoliko hiljada evra za veće intervencije. Inače, cene su sada dosta niže nego što su bile i što možda očekujete.

Za precizne informacije o cenama, kao i pomoć pri rezervaciji termina u najbolje ocenjenim klinikama koje garantuju prirodan izgled možete popuniti kratak formular klikom na link OVDE.

Možete i direktno kontaktirati naše administratore na telefon +381.62.256.000, a možete nam pisati ili pozvati na Viber ili WhatsApp na navedeni broj ukoliko se javljate iz inostranstva.

Doktori koji su najbolje ocenjeni od strane pacijenata često su zauzeti nedeljama unapred, pa je dobro da što pre rezervišete termin.

Radimo samo sa proverenim i preporučenim klinikama koje imaju najviše ocene od strane pacijenata, a pored toga što ćemo vam uštedeti vreme, garantujemo najnižu cenu za dati kvalitet usluge koji podrazumeva isključivo prirodan izgled kose.

Vaše komentare plaćamo od 10 do 50 evra

Foto: Promo
Koliko nam je bitno objektivno mišljenje pacijenata, pokazujemo i tim što ćemo svakog korisnika koji rezerviše termin preko našeg kontakt centra, i koji nakon izvršene transplantacije kose oceni kliniku na Tourist Medical platformi, odmah nagraditi iznosom od 10 do 50 evra, zavisno od veličine intervencije.

Time stvaramo transparentniju sliku i za svakog sledećeg korisnika, pored toga što i sami radimo selekciju i sarađujemo samo sa preporučenim klinikama i iskusnim i pouzdanim doktorima.

Tourist Medical platforma

Tourist Medical, globalna booking platforma za medicinske usluge, posluje u okviru Sharebico grupacije.

Iako je dodavanje različitih funkcionalnosti i unapređenje dizajna Tourist Medical platforme i dalje u toku, već sada možete dobiti besplatne savete, ali i rezervisati termin po najpovoljnijim uslovima za dati kvalitet usluge.

Pored medicinskih usluga, Sharebico platfoma će pokrivati i usluge rezervacija rentakara, smeštaja, avio-karata, rezervacije događaja i drugih usluga na globalnom nivou.

Kako se kreću cene za transplantaciju kose u Srbiji?

Kod nas se najčešće primenjuju FUE i DHI metode, mada i svaka pojedinačna metoda ima brojene varijacije u kvalitetu rada i opremi koja se koristi.

Kad vidite da je neko ugrađivao kosu i to ne izgleda nimamo prirodno, verovatno znači da je više dlaka istovremeno ubacivano u jedan graft, razmaci su izmedju 2-3 milimetra i to je nešto što nikome ne bismo preporučili. Zbog prirodnog izgleda važno je da ide jedna dlaka u jedan graft, isto tako nijanse u opremi kao što je npr. safirski nož, prave razliku, a da ne govorimo o iskustvu samih lekara. Postoje lekari koji su radili stotine i hiljade uspešnih intervencija.

Cene se kreću u proseku od 1.800 do 5.000 evra, mada i viša cena ne znači i bolji kvalitet, cena zavisi od cenovne politike određene klinike, stim da je svaki pacijent zaseban slučaj i svaki pacijent dobija prilagođen tretman.

Za precizne informacije o cenama i najnovijim tehnikama transplantacije kose u Srbiji, regionu, ali i Turskoj, kao za pomoć pri rezervaciji termina u proverenim klinikama kod kvalitetnih doktora možete popuniti kratak formular klikom na link OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: