Najvažnija funkcija koju sat mora da ima ako brinete o svom zdravlju

Pametni satovi danas nude pregršt informacija koje se tiču naših fitness aktivnosti i zdravstvenog stanja. Međutim, još važnije od svih tih silnih podataka jeste njihovo tumačenje.

Zdravlje

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.12.2021.

10:00

Najvažnija funkcija koju sat mora da ima ako brinete o svom zdravlju
Foto: Promo

Kako ne biste morali da preko noći završavate medicinu, Amazfit satovi dolaze sa posebnom funkcijom koja automatski prati najvažnije podatke u vezi sa vašim zdravljem i predstavlja vam ih na lak i izuzetno razumljiv način kako biste u svakom trenutku tačno znali šta se dešava sa vašim zdravljem.

U pitanju je funkcija pod nazivom PAI koja se može naći na GTR 3, GTS 3 i GTS 2 mini Amazfit pametnim satovima.

Zahvaljujući velikim i oštrim AMOLED ekranima još lakše ćete moći da pregledno posmatrate statistike koje sat prikuplja i tačno zante u kakvom vam je stanju zdravlje.
Foto: Promo
PAI sistem prati sve vaše aktivnosti tokom dana, kao i konvencionalne zdravstvene podatke kao što je broj otkucaja srca, i potom sve te složene informacije predstavlja u vidu jednocifrenog broja koji je jedinstven za svakog korisnika. Prosto rečeno, PAI vrednost oslikava sveopšte stanje vašeg organizma i zdravlja. Zahvaljujući izuzetno naprednom BioTracker PPG 3.0 senzoru, Amazfit satovi u isto vreme mogu da prate veliki broj zdravstvenih funkcija kao što su zasićenost krvi kiseonikom, stres, kvalitet sna i ritam disanja.
Foto: Promo
Ovo su ujedno i najvažniji faktori na koje svakodnevno treba obratiti pažnju, a u slučaju da posumnjate da nešto nije kako treba, samo jednim dodirom ekrana možete dobiti rezultate svih ovih merenja koja se odvijaju u realnom vremenu. Pored zdravlja, Amazfit GTR 3, GTS 3 i GTS 2 mini satovi prate i stanje vašeg tela tokom brojnih sportskih aktivnosti poput vrhunskog trenera i šalju vam upozorenje ukoliko vam je broj otkucaja srca previše visok.
Foto: Promo
Kada napokon stignete kući nakon brojnih obaveza i treninga, Amazfit satovi nastavljaju da se brinu o vama i pomažu vam da vodite kvalitetniji život. Stresni dani vrlo lako nas mogu izbaciti iz ritma i poremetiti nam san. Zbog toga, svi Amazfit satovi poseduju merenje nivoa stresa i kvaliteta sna i daju vam korisne savete i informacije kako da izađete na kraj sa ovim problemima. Ukoliko tražite vrhunsku tehnologiju i dizajn, Amazfit satovi su definitino odličan izbor koji vam neće pomoći samo da izgledate sjajno, već će se postarati da se tako i osećate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: