Tajne koje svaka devojka treba da zna

Pubertet je veoma izazovan period u životu svake devojke. U pubertetu samopouzdanje opada. Novo sprovedeno istraživanje Always- Samopouzdanje i Puberter, pokazalo je da se čak polovina devojaka oseća nesigurno zbog straha od neuspeha tokom puberteta.

Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Ovaj strah je toliko izražen da zbog njega mnoge devojke propuštaju važne prilike i izazove na koje nailaze u ovom periodu. Always, lider u oblasti proizvoda za negu žena, je u misiji da zaustavi ovaj pad samopouzdanja tako što će promeniti način na koji devojke doživljavaju neuspehe i ohrabrivati ih da prihvate neuspeh kao sastavni deo učenja i rasta.

Neke od trikova i saveta koji mogu pomoći devojkama da lakše prođu kroz ovaj životni period i izvuku ono najbolje iz njega podelila je sa nama Sara Stanković.

Sara je sa svim devojkama podelila svoje tajne za negu kože i kose, izbor uložaka, izradu domaćih pilinga, savete o spavanju i važnosti unosa dovoljne količine vode. Neki od njih su:

  • Ako želite mekanu i nežnu kožu, trebalo bi da mažete losion za telo nakon svakog kupanja. Preskakanjem ovog jednostavnog koraka možete učini vašu kožu veoma suvom.
  • Svako može da napravi piling za telo i lice od kuće, nema potrebe za kupovinom tih proizvoda. Recept je jednostavan- pomešajte med i šećer i to je to.
  • Ako želite da vaša koža još dugo ostane mladolikog izgleda, veoma je važno da dovoljno spavate.
  • Ako želite dužu kosu i nokte, veoma je važno da jedete što više krastavca. Možda zvuči čudno, ali krastavac je većinom sačinjen od vode, što je jako dobro za vašu kožu, kosu i nokte.
  • Uvek nosite uloške u vašoj torbici, za svaki slučaj. Takođe, od velike je važnosti da izaberete prave uloške. Važno je da birate uloške koji su veoma mekani i udobni, pogotovo ako imate osetljivu kožu. Ovo je od velike važnosti ali takođe je važno da ti ulošci pružaju dobru zaštitu i sprečavaju curenje. Moj savršen izbor je Always Platinum, pruža neverovatnu mekoću, udobnost i zaštitu. Always Platinum pruža mekoću i jedinstvenu zaštitu zahvaljujući svom gornjem sloju sa 1,000 upijajućih mikro jastučića. Ovo je revolucionarna linija uložaka specijalno dizajnirana za žene koje žele da imaju sve i uživaju u svakom danu u mesecu bez kompromisa.
  • Ako vas muči neprijatan zadah iz usta, nemojte koristiti žvake već pijte dosta vode, jer je to jedina stvar koja može trajno da uništi loš zadah.
  • Nikada nemojte dozvoliti da vam se oguli lak sa noktiju. Bolje je da ga nemate uopšte ili da ga skinete čim krene da se kruni, jer će tako vaši nokti izgledati lepše i urednije.

Zdravlje: PR

Razvoj motornih veština kod beba: Igra dobacivanja

Kako se vaša beba približava desetom mesecu uzrasta, tako ćete vi i vaša beba imati nezaboravnu zabavu uz igru koja je idealna za taj uzrast, a to je opšte poznata - Igra dobacivanja! Jednostavno dobacivanje loptom može pomoći razvoju motornih veština, zato što se bazira na koordinaciji i jačanju mišića gornjeg dela tela.

zdravlje: pr ponedeljak 27.08. 13:54 Komentara: 0

Sigurno dete, sigurna vožnja

Briga o vašoj bebi i njenoj koži počinje od trenutka kada zajedno napustite bolnicu i više nikada ne prestaje. Pored toga što se brine o zdravlju bebine kože, svaki roditelj se brine i o bezbednosti i sigurnosti svog deteta.

zdravlje: pr sreda 27.06. 12:33 Komentara: 1

Pampers Pants za aktivne bebe

Da li je vaša beba uvek u pokretu? Da li ona postaje nestrpljiva tokom uobičajene rutine presvlačenja pelena, što predstavlja veći izazov za vas? Onda je pravo vreme da probate Pampers Pants!

zdravlje: pr sreda 13.06. 16:33 Komentara: 0

Neka igra počne! Pampers Pants za najmlađe istraživače

Kada bebe postanu aktivne i počnu da se igraju kroz pokrete, presvlačenje i druge naizgled jednostavne radnje postaju teške i naporne i za bebu i za roditelje. Beba u tim trenutcima mora da prestane da istražuje svoj svet, zbog čega postaje razdražljiva. Pampers je zato odlučio da pomogne i na tržište plasirao Pampers Pants pelene u manjim veličinama - za bebe 6+ meseci starosti, koje su veoma lake za korišćenje i obezbeđuju do 12 sati zaštite od vlažnosti!

zdravlje: pr sreda 16.05. 17:00 Komentara: 0