Zaštićena koža u sigurnom okruženju

Prvi meseci nakon bebinog rođenja uvek prolaze brzo. I pre nego što shvatite, vaša beba će postati pokretnija, počeće da se pomera, do hvata predmete, meškolji se... A za sve to, treba joj pouzdani partner – koji će se brinuti o njenoj koži u pokretu. Pampers Premium Care će pružiti vašoj bebi najbolju zaštitu kože sa specifičnim karakteristikama: jedinstveni Premium Care upijajući sloj, svilena mekoća, 3 upijajuća kanala, indikator za vlagu, materijali kroz koje koža može da diše i oblik koji pruža udobnost.

Zdravlje

Izvor: PR ÈLANAK

Četvrtak, 08.02.2018.

14:20

Default images

Ali, ne samo da bebina koža treba da bude zaštićena, već i njeno okruženje treba biti sigurno. To znači da je vreme da vaš stambeni prostor prilagodite bebi u pokretu.

Evo nekoliko saveta kako da počnete:
  • Sklonite stvari – aparati, lomljive stvari i kablovi treba da se sklone i da budu izvan dosega. Posebno obratite pažnju da ti predmeti ne budu u blizini kolevke, prostorije za kupanje i prostora za menjanje pelena.
  • Menjajte pelene na niskoj osnovi – započinite menjanje bebine pelene na nižoj površini – ili čak na podu – gde vaša beba ne može da se otkotrlja i povredi. Ukoliko koristite sto za presvlačenje, držite sve vreme jednu ruku na bebi za vreme presvlačenja.
  • Očistite kolevku – sklonite velike plišane igračke, pregrade i jastuke izvan bebinog kreveta kako ne bi uz pomoć njih iskočila iz kreveta.
  • Sprečite ispadanje iz kolevke – spustite bazu kolevke/dušek kako beba ne bi ispala preko gornjeg dela.
  • Pripazite na oštre uglove – postavite zaštitnike za uglove na ivicama stola kako biste sprečili bolne udarce i ogrebotine.
  • Ogradite stepenice – Postavite zaštitu na vrhu i dnu stepenica kako beba ne bi mogla da ode gore ili dole dok su vam leđa okrenuta.
  • Pokrijte utičnice – pokrijte sve električne utičnice, čak i ukoliko su premale za bebine male prste.


Zadivljujuće je posmatrati svoju bebu dok otkriva svet! Zato, samo preduzmite ove korake kako biste na najbolji način zaštitili svoj dom za bebu i kako bi ona mogla da istražuje okolinu - bezbedna i zaštićena, kako sa vaše strane, tako i od strane Pampers Premium Care-a.

Da biste videli kako novi unapređeni Pamprs zaštitni slojevi funkcionišu, molimo posetite link: Pampers Premium Care pelene preporučuje Srpska asocijacija pedijatara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: