Beba u pokretu

Menjanje pelena bebi koja je u pokretu uvek je veoma nezgodno, a dodatni je izazov gde joj promeniti pelenu kad ste napolju. Nije važno da li ste u supermarketu, kafiću ili čak avionu, Pampers Pants pelene mogu pomoći da menjanje pelena bude lakše za vašu aktivnu bebu. Naročito sada, kada se Pampers Pants mogu naći u manjoj veličini, za bebe od 6 meseci, i kada imaju tri upijajuća kanala koji održavaju bebinu kožu suvom do 12 sati.

Zdravlje

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.12.2017.

15:00

Default images

Jednostavne za korišćenje, Pampers Pants pelene se stavljaju samo jednim povlačenjem, čak i kada se vaša beba kreće, što ih čini savršenim partnerom za spoljašnje aktivnosti. Osim toga što treba da imate Pamers Pants pelene sa sobom uvek kada izlazite napolje sa svojom bebom, morate se i dodatno pripremiti. Sve što vam je potrebno za menjanje pelena stavite u neseser vaše torbe za pelene, tako da mu imate lak pristup. To može da uključuje dodatan par pelena, maramice, prostirku za menjanje...

Obično kada ste napolju nema stolova gde možete promeniti pelene, pa morate biti snalažljivi i pronaći alternativu. Ako vaša beba već hoda, možete joj promeniti pelene dok stoji na nogama, što je veoma lako sa Pampers Pants pelenama. Samo otvorite pelenu sa strane i povucite je dok vaša beba stoji. Nakon što im očistite guzu, one mogu zakoračiti u novi par pelena.

Ako vaša beba ne hoda i nema stolova za menjanje pelena u blizini, možete improvizovati koristeći haubu automobila, ispravljena dečija kolica, travnatu površinu na koju ćete staviti prostirku za menjanje pelena, klupe, sedišta u prevozu... Zapamtite, uvek se pobrinite da površine koje izaberete za menjanje pelena prvo očistite maramicama za bebe, a maramice možete koristiti i da obrišete ruke pre i posle menjanja.

Pampers Pants pelene imaju i rastegljiv struk što znači dobro prianjanje i manje curenja. One pružaju vašoj bebi udobnost sa čak do 12 sati proverene Pampers suvoće – tako da ništa neće stati na put igri vaše bebe kada ste u pokretu.

Sa svim ovim savetima, znanjem i Pampers Pants pelenama pored vas, vaša beba i vi možete uživati van kuće bez brige, dok vaša beba može da se kreće slobodno i istražuje svet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: