Otkrijte novi Head&Shoulders Nourishing Care

Predstavljamo vam novi Head & Shoulders Nourishing Care šampon sa 3Action formulom, obogaćen esencijom lavande i posebnom inovacijom za kosu, kožu glave i vaša čula.

Podeli

Head & Shoulders veruje da žene nikada ne bi trebalo da prave kompromise, naročito kada je u pitanju nega kose. Kako bi dame svoju kosu i kožu glave, uz divno mirisno iskustvo pranja, održale zdravom, naučnici Head & Shoulders-a su iskoristili 50-godišnje znanje i poslednju inovaciju da razviju novi Head & Shoulders Nourishing Care šampon sa 3Action formulom obogaćen esencijom lavande. Sada žene zaista mogu da imaju sve - čulno iskustvo koje priželjkuju, negu kože glave koja im je potrebna i prelepu kosu koju žele!

Novi Head & Shoulders Nourishing Care šampon sa esencijom lavande, kao vodeći šampon za lepotu, brine o vašoj kosi. Njegova formula stvorena je kombinacijom sila nauke i prirode za divnu kosu bez peruti, a naslanja se na uspeh inovativne i nagrađivane 3Action formule ovog brenda.

Head & Shoulders dermatolog, Dr Ilize Lefkovic, objašnjava:

„Kao dermatolog, često moram da podsetim svoje pacijente koji imaju perut da treba da brinu o koži svoje glave, kao što brinu o ostatku svoje kože. Zato, preporučujem novi Head & Shoulders Nourishing Care šampon, jer uz njega žene ne moraju da prave kompromis između zdrave kože glave ili lepe kose. One sada, zaista, mogu imati sve.“

Head & Shoulders 3Action formula u samo jednom lakom koraku stvara snažnu osnovu za otporniju kosu, meku na dodir i bez peruti:

  • ČIŠĆENJE – sa poboljšanom penom sačinjenom od finih mehurića koji ne pucaju lako, efikasno spira perut i višak sebuma.
  • ZAŠTITA – mikro-minerali zalaze dublje u mesta gde je nastanjena gljivica koja izaziva perut.
  • HIDRATACIJA – doprinosi da kosa u trenutku deluje hidriranije, ostavljajući je glatkom, mekanom i punom života.
O kompaniji Procter&Gamble:

P&G opslužuje oko pet milijardi ljudi širom sveta svojim brendovima. Kompanija ima jedan od najsnažnijih portfolija vodećih brendova od poverenja i kvaliteta, uključujući Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Duracell®, Fairy®, Febreze®, Gain®, Gilette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, SK-II®, Tide®, Vicks® and Whisper®. P&G zajednica postoji u približno 70 zemalja širom sveta. Za najnovije vesti i više informacija o P&G i brendovima posetite www.pg.com.

Zdravlje: PR

Povezanost gvožđa u spanaću i dioksina u vazduhu

Zabrinutost za zdravlje je jedna od najsnažnijih odrednica ljudskog ponašanja. Površnost je, pak, jedna od najčešćih ljudskih osobina. Udružene, zabrinutost i površnost, stvaraju beskrajne mogućnosti uspešnog reklamiranja svakovrsnih zdravih metoda (ishrane, spavanja, čišćenja organizma i moćan su provodnik efikasnog zastrašivanja naroda.

zdravlje: pr sreda 17.01. 10:15 Komentara: 2

Beba u pokretu

Menjanje pelena bebi koja je u pokretu uvek je veoma nezgodno, a dodatni je izazov gde joj promeniti pelenu kad ste napolju. Nije važno da li ste u supermarketu, kafiću ili čak avionu, Pampers Pants pelene mogu pomoći da menjanje pelena bude lakše za vašu aktivnu bebu. Naročito sada, kada se Pampers Pants mogu naći u manjoj veličini, za bebe od 6 meseci, i kada imaju tri upijajuća kanala koji održavaju bebinu kožu suvom do 12 sati.

zdravlje: pr ponedeljak 11.12. 15:00 Komentara: 0

Jedan mineral za sveukupno zdravlje – JOD

Kao musketar iz romana Aleksandra Dime, jedan mineral za sveukupno zdravlje – JOD. Njegove su pare ljubičaste a hrani sve naše ćelije i ima čudesan zdravstveni učinak na celo telo. Nobelovac Albert Sent Đerđi, koji je otrkio vitamin C, nazvao je JOD PANACEA – univeralznim lekom, eliksir života.

zdravlje: pr ponedeljak 4.12. 10:00 Komentara: 0
strana 1 od 10 idi na stranu