Priprema, pozor - SAD!

U jednom trenutku, menjanje bebinih pelena prelazi od uživanja u zajedničkom trenutku bliskosti do „opstanka najsposobnijih“! Jer, kada bebe postanu aktivne i pokušavaju da otpužu za vreme presvalčenja, teško im je staviti pelene koje se lepe.

Zdravlje

Izvor: B92

Sreda, 25.10.2017.

12:00

Default images

Zato je Pampers proizveo Pampers Pants pelene koje je lakše staviti na bebu u pokretu, a koje pritom dobro prijanjaju i pružaju i do 12 sati suvoće. Pampers Pants sa rastegljivim pojasom i bez trakica - jednostavne su za navlačenje u jednom potezu.

Pampers Pants pelene već postoje u manjoj veličini – za bebe od 6 meseci starosti. Ali sada, nove Pampers Pants imaju u sebi i 3 upijajuća kanala koja održavaju bebinu kožu suvom, zahvaljujući upijajućem mikro sloju koji bolje zadržava vlažnost. Sada se i bebe i roditelji mogu više igrati – bez brige i bez vlage. Pretvorite meškoljenje u kikotanje! Zamenite „bitku“ stresnog menjanja klasičnih pelena, u menjanje bez stresa i ispunjeno radošću - uz Pampers Pants.

Život je lakši uz Pampers Pants. Uz njih, evo i nekoliko korisnih saveta za menjanje pelena vaše bebe, koje će sada biti brzo i sa osmehom!

Neka se vaša beba oseća uključeno

Pričajte joj o tome šta radite i dajte joj da drži neki predmet, poput maramica za bebe ili još jednog para pelena. Tako će se beba osećati kao velika devojčica ili dečak koji pomaže mami i biće zauzeta koncentrišući se na to što radi.

Zabavite je igračkama

Imajte specijalnu igračku koja je rezervisana za trenutak kada bebi menjate pelene. To može biti nešto sasvim neobično, sa čim se inače ne igra, što će joj odvući pažnju dok joj vi brzo menjate pelene.

Zasmevajte je

Možda niste komičar, ali ste svojoj bebi sigurno najsmešniji. Ako ste već primetili njeno kikotanje, probajte da napravite neke nove luckaste zvukove ili smešne izraze lica da biste je dodatno zabavili.

Ispričajte joj priču

Recite svojoj bebi kako ste proveli dan. Samo slušanje vašeg umirujućeg glasa će joj privući pažnju. Svako voli da čuje svoje ime, zar ne? Zato se postarajte da spomenete njeno ime, pa čak joj i postavite neka pitanja. Naravno, neće vam odgovoriti, ali će biti dovoljno dugo uključena u razgovor da skrene misli sa menjanja pelena. A ako ste umorni za ćaskanje, samo joj opišite šare sa njene pelene i napravite malu priču od toga.

Sa ovim savetima i Pampers Pants pelenama, menjanje pelena lakše je i brže i za mame i tate i za bebe, jer sada svi imaju više vremena za bitnije stvari - kao što je zabava!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: