Priprema, pozor - SAD!

U jednom trenutku, menjanje bebinih pelena prelazi od uživanja u zajedničkom trenutku bliskosti do „opstanka najsposobnijih“! Jer, kada bebe postanu aktivne i pokušavaju da otpužu za vreme presvalčenja, teško im je staviti pelene koje se lepe.

Podeli

Zato je Pampers proizveo Pampers Pants pelene koje je lakše staviti na bebu u pokretu, a koje pritom dobro prijanjaju i pružaju i do 12 sati suvoće. Pampers Pants sa rastegljivim pojasom i bez trakica - jednostavne su za navlačenje u jednom potezu.

Pampers Pants pelene već postoje u manjoj veličini – za bebe od 6 meseci starosti. Ali sada, nove Pampers Pants imaju u sebi i 3 upijajuća kanala koja održavaju bebinu kožu suvom, zahvaljujući upijajućem mikro sloju koji bolje zadržava vlažnost. Sada se i bebe i roditelji mogu više igrati – bez brige i bez vlage. Pretvorite meškoljenje u kikotanje! Zamenite „bitku“ stresnog menjanja klasičnih pelena, u menjanje bez stresa i ispunjeno radošću - uz Pampers Pants.

Život je lakši uz Pampers Pants. Uz njih, evo i nekoliko korisnih saveta za menjanje pelena vaše bebe, koje će sada biti brzo i sa osmehom!

Neka se vaša beba oseća uključeno

Pričajte joj o tome šta radite i dajte joj da drži neki predmet, poput maramica za bebe ili još jednog para pelena. Tako će se beba osećati kao velika devojčica ili dečak koji pomaže mami i biće zauzeta koncentrišući se na to što radi.

Zabavite je igračkama

Imajte specijalnu igračku koja je rezervisana za trenutak kada bebi menjate pelene. To može biti nešto sasvim neobično, sa čim se inače ne igra, što će joj odvući pažnju dok joj vi brzo menjate pelene.

Zasmevajte je

Možda niste komičar, ali ste svojoj bebi sigurno najsmešniji. Ako ste već primetili njeno kikotanje, probajte da napravite neke nove luckaste zvukove ili smešne izraze lica da biste je dodatno zabavili.

Ispričajte joj priču

Recite svojoj bebi kako ste proveli dan. Samo slušanje vašeg umirujućeg glasa će joj privući pažnju. Svako voli da čuje svoje ime, zar ne? Zato se postarajte da spomenete njeno ime, pa čak joj i postavite neka pitanja. Naravno, neće vam odgovoriti, ali će biti dovoljno dugo uključena u razgovor da skrene misli sa menjanja pelena. A ako ste umorni za ćaskanje, samo joj opišite šare sa njene pelene i napravite malu priču od toga.

Sa ovim savetima i Pampers Pants pelenama, menjanje pelena lakše je i brže i za mame i tate i za bebe, jer sada svi imaju više vremena za bitnije stvari - kao što je zabava!

Zdravlje: PR

Pampers Pants za aktivne bebe

Da li je vaša beba uvek u pokretu? Da li ona postaje nestrpljiva tokom uobičajene rutine presvlačenja pelena, što predstavlja veći izazov za vas? Onda je pravo vreme da probate Pampers Pants!

zdravlje: pr sreda 13.06. 16:33 Komentara: 0

Neka igra počne! Pampers Pants za najmlađe istraživače

Kada bebe postanu aktivne i počnu da se igraju kroz pokrete, presvlačenje i druge naizgled jednostavne radnje postaju teške i naporne i za bebu i za roditelje. Beba u tim trenutcima mora da prestane da istražuje svoj svet, zbog čega postaje razdražljiva. Pampers je zato odlučio da pomogne i na tržište plasirao Pampers Pants pelene u manjim veličinama - za bebe 6+ meseci starosti, koje su veoma lake za korišćenje i obezbeđuju do 12 sati zaštite od vlažnosti!

zdravlje: pr sreda 16.05. 17:00 Komentara: 0

Razigranost u bašti

Presvlačenje razigrane bebe predstavlja izazov i kada ste kod kuće, a kamoli kada ste u bašti i kada vaša beba želi da se odupre presvlačenju i jurne ka istraživanju nove teritorije. Ali, nove Pampers pelene se oblače i svlače sa takvom lakoćom da nećete ni primetiti da ste napolju! Da stvar bude još bolja, sa našim kreativnim idejama kako da zabavite vašu bebu u bašti, njena avantura u prirodi biće veoma zabavno iskustvo i za roditelje i za bebu.

zdravlje: pr sreda 18.04. 13:38 Komentara: 0

Magnetrans - dobro delo za um i telo

Magnezijum je danas u centru pažnje i to sa punim pravom jer spada u grupu „7 veličanstvenih“, zapravo on je jedan od 7 esencijalnih makroelemenata. Esencijalni znači da je neophodan za život i normalno funkcionisanje organizma, ali i da ga moramo svakodnevno unositi ne bi li sačuvali i unapredili svoje zdravlje.

zdravlje: pr utorak 10.04. 09:00 Komentara: 0
strana 1 od 12 idi na stranu