Beba u pokretu

Da li je Vaša beba uvek u pokretu? Da li postaje nestrpljiva za vreme uobičajenog menjanja pelena, praveći od toga veliki izazov za sve? To znači da je pravi trenutak za isprobavanje Pampers Pants!

Zdravlje

Izvor: B92

Utorak, 26.09.2017.

15:05

Default images

Za bebe koje tek počinju da se kreću, kao i za one koje puze, Pampers Pants pruža slobodu kretanja i omogućava Vama roditeljima da ih presvučete uz minimalno prekidanje igre. Kako je to moguće? Umesto polaganja bebe na ravnu površinu kako biste joj promenili pelenu, sada možete jednostavno da odlepite obe strane Pampers Pants pelena dok beba stoji i tako ih skinete, a onda jednostavno navučete nove dok beba i dalje stoji. Nema više jurenja bebe dok se igra i puzi!

Znak da je Vaša beba spremna za Pampers Pants pelene je kada počne da se izvija i gura dok pokušavate da joj zamenite pelenu. Naravno, menjanje pelena drugačije je kod svakog deteta, ali većina majki bira Pampers Pants pelene kada njihova beba navrši 6 meseci – jer tada beba postaje najaktivnija.

Imajući to na umu, Pampers je unapredio svoje Pampers Pants pelene u manjoj veličini (za bebe od 6+ meseci starosti), sa 3 upijajuća kanala koji pomažu bebi da se kreće još više! Pampers Pants i dalje pružaju do 12 sati suvoće, ali sada imaju i 3 upijajuća kanala koja, podržana upijajućim jezgrom, brzo upijaju vlagu i održavaju bebinu kožu suvom.

Bebe se osećaju veoma prijatno u Pampers Pants pelenama. Dok obične pelene mogu postati labave u toku bebine igre, elastični pojas na Pampers Pants pelenama omogućuje da pelene ostanu na svom mestu bez obzira koliko je beba aktivna. Fleksibilan pojas takođe je tu da obezbedi udobnost za potpuni komfor.

Recite zbogom nemirnom menjanju pelena. Pampers Pants pelene lagane su za oblačenje i čak i kada se beba kreće stavljaju se iz jednog pokušaja. Rastegljiv pojas takođe omogućuje savršeno pripajanje sa manje mogućnosti propuštanja tečnosti i pruža Vašoj bebi udobnost do 12 sati proverene Pampers suvoće - tako da ništa ne ometa Vašu bebu u igri.

Sada bebe od 6 i više meseci mogu da se igraju, pomeraju, kreću, ali i ostanu suve u isto vreme – sa zdravom, zaštićenom kožom i osmehom na licu!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: