Pampers Premium Care: Jezik dodira

Od prvog dodira, bebe ne osećaju ništa sem ljubavi u najboljoj Pampers zaštiti za kožu

Podeli

Od prvog trenutka kada se dotaknu, dodir kože na kožu je jezik ljubavi koji povezuje majke i bebe. Međutim, bebina koža mora da bude zaštićena da bi zaista mogla da uživa u ovim momentima. Sa prvim dodirom, majka je ta kojoj beba najviše veruje. Zato nije iznenađenje što majke žele najbolje za svoje bebe i da žele da im pruže nežni dodir. Svaki dodir, zagrljaj, poljubac, golicanje će pomoći bebi da razvije jaku vezu sa svojim roditeljima. Dodir je jezik koji bebe najbolje razumeju u prvim trenucima života i roditelji treba da budu tu za njih. Međutim, bebina koža mora biti zaštićena da bi što više uživala u ovakvim momentima. Zato, obucite ih u najbolju zaštitu naših Pampers Premium Care pelena, sa svilenom mekoćom i do 12 sati bez vlage, pomagajući vašoj bebi da se oseća udobno, tako da sve što oseti jeste ljubav.

Kako Pampers Premium Care pomaže u zaštiti bebine kože? Sa specifičnim karakteristikama: jedinstveni Premium Care upijajući sloj, svilena mekoća, 3 upijajuća kanala, indikator za vlagu, materijali kroz koje koža može da diše i oblik koji pruža udobnost.

Pampers Premium Care pelene su dizajnirane za bebe od njihovog prvog dana života, kreirane su za njihov nežan dodir sa kožom sa mekanim slojem koji ih okružuje.

Ovo su razlozi zbog kojih je Pampers Premium Care preporučen od strane Udruženja Pedijatara Srbije. Pampers ekspert, specijalista pedijatrije Prim. dr Radovan Lukešević kaže:

Kao pedijatar, predlažem redovno menjanje pelena, pogotovo u prvim mesecima, tako da je izbor pelena veoma bitan. Noseći kvalitetne pelene kroz koje koža diše, kao što su Pampers Premium Care, omogući -će idealne uslove za kožu u delu pelena. Ovo predstavlja okruženje gde vazduh može da cirkuliše, uslovi su balansirani i vlaga se brzo suši sa kože. Kada je koža suva i zdrava, beba će imati normalan razvoj i rast.“

Pampers Premium Care omogućava mališanima najbolju zaštitu, kako ne bi osećali ništa drugo sem ljubavi roditelja.

Ø Jedinstveni upijajući sloj je kreiran kako bi uklonio vlagu i prljavštvinu sa bebine kože. Pampers Premium Care je jedina Pampers pelena koja ima mrežasti gornji sloj, koji ima strukturu pčelinjeg saća sa otvorima koji omogućavaju da se sve upije u srž pelene.

Ø Zbog 3 apsorbujuća kanala koje sadrži materijal, Pampers Premium Care pelene održavaju bebinu kožu suvom , zahvaljujući mikro delovima koji brzo upijaju vlagu.

Ø Disanje: da bi koža disala, zadnji sloj pelene ima mikro pore koje omogućavaju svež vazduh da ulazi, a vlaga da izlazi, održavajući bebinu kožu svežom i udobnom.

Ø Oblik koji ima pelena oblikovan je prema pupku bebe tako da pelena pruža udobnost.

Dodir je jezik koji bebe razumeju od prvog dana života i mi, roditelji, treba da budemo uz njih. Sa Pampers Premium Care, od prvog dodira, bebe osećaju samo ljubav u najboljoj Pampers zaštiti kože.

Pampers – preporučen od strane Udruženja pedijatara Srbije.

Zdravlje: PR

Beba u pokretu

Menjanje pelena bebi koja je u pokretu uvek je veoma nezgodno, a dodatni je izazov gde joj promeniti pelenu kad ste napolju. Nije važno da li ste u supermarketu, kafiću ili čak avionu, Pampers Pants pelene mogu pomoći da menjanje pelena bude lakše za vašu aktivnu bebu. Naročito sada, kada se Pampers Pants mogu naći u manjoj veličini, za bebe od 6 meseci, i kada imaju tri upijajuća kanala koji održavaju bebinu kožu suvom do 12 sati.

zdravlje: pr ponedeljak 11.12. 15:00 Komentara: 0

Jedan mineral za sveukupno zdravlje – JOD

Kao musketar iz romana Aleksandra Dime, jedan mineral za sveukupno zdravlje – JOD. Njegove su pare ljubičaste a hrani sve naše ćelije i ima čudesan zdravstveni učinak na celo telo. Nobelovac Albert Sent Đerđi, koji je otrkio vitamin C, nazvao je JOD PANACEA – univeralznim lekom, eliksir života.

zdravlje: pr ponedeljak 4.12. 10:00 Komentara: 0

Jod u ishrani za dugovečnost

Ishranom definitivno može da se utiče na kvalitet života. Ishrana Japanaca, koja dokazano smanjuje rizik od raka, bazirana je na hrani morskog porekla: školjkama, morskim algama i plavoj ribi.

zdravlje: pr ponedeljak 27.11. 09:30 Komentara: 0

Zdravija ishrana čuva naše zdravlje

Dijabetes je među vodećim uzrocima smrti u Srbiji. Gotovo pola miliona ljudi u našoj zemlji ima dijagnozu šećerne bolesti, a procenjuje se da nekoliko stotina hiljada i ne zna da ima ovu bolest. Ipak, prevencija najraširenijeg tipa dijabetesa je moguća uz zdrav način ishrane i redovnu fizičku aktivnost, usaglasili su se učesnici okruglog stola na temu prevencije i borbe protiv dijabetesa u organizaciji kompanije Delez Srbija, obeležavajući međunarodni Dan dijabetesa.

zdravlje: pr utorak 14.11. 16:45 Komentara: 0
strana 1 od 10 idi na stranu