Najbolja Pampers zaštitu za bebinu kožu

Kako Pampers Premium Care pomaže u zaštiti bebine kože? Sa specifičnim karakteristikama: jedinstveni Premium Care upijajući sloj, svilena mekoća, 3 upijajuća kanala, indikator za vlagu, materijali kroz koje koža može da diše i oblik koji pruža udobnost.

Podeli

Svaki dodir, zagrljaj, poljubac, golicanje će pomoći bebi da razvije jaku vezu sa svojim roditeljima. Dodir je jezik koji bebe najbolje razumeju u prvim trenucima života i roditelji treba da budu tu za njih. Međutim, bebina koža mora biti zaštićena da bi što više uživala u ovakvim momentima. Zato, obucite ih u najbolju zaštitu naših Pampers Premium Care pelena, sa svilenom mekoćom i do 12 sati bez vlage, pomagajući vašoj bebi da se oseća udobno, tako da sve što oseti jeste ljubav.

Zato što bebina koža raste, ona zahteva posebnu negu kako bi imala zdrav psihomotorni razvoj. U poređenju sa kožom odraslog čoveka, bebina koža ima manju zaštitu – propustljivija je i može se lako inficirati.To su razlozi zbog kojih koža bebe ima posebne zahteve i treba joj više zaštite. Takođe, prvi kontakt između majke i bebe je kroz kožu i to je način na koji stalno stvaraju vezu. Kako bi majka i beba mogle da uživaju u svakom momentu, bebina koža mora biti zaštićena. Zbog toga roditelji moraju da izaberu kvalitetne proizvode koji će najbolje štititi kožu bebe ", rekao je Pampers stručnjak i Pedijatar specijalista Prim. Dr. Radovan Lukešević.

Ne samo da čujete, nego i da vidite kako nivo zaštite novih i poboljšanih Pampers pelena izgleda posetite: https://www.youtube.com/watch?v=Ie-0sqgRn7o&feature=youtu.be

Jedna od najvrednijih prednosti Pampers Premium Care pelena je jedinstveni upijajući sloj kreiran kako bi uklonio vlagu i prljavštvinu sa bebine kože. Pampers Premium Care je jedina Pampers pelena koja ima mrežasti gornji sloj koji ima strukturu pčelinjeg saća sa otvorima koji omogućavaju da se sve upije u srž pelene. Zbog 3 apsorbujuća kanala koje sadrži materijal, Pampers Premium Care pelene održavaju bebinu kožu suvom , zahvaljujući mikro delovima koji brzo upijaju vlagu.

Prim. dr. Radovan Lukešević dodaje:

“Pampers Premium Care su namenjeni za upotrebu u prvim danima života bebe i prilagođeni su za osetljivu kožu bebe. Dodir je jedini jezik koji bebe razumeju u prvim mesecima i zbog toga je Pampers Premium Care pravi izbor. Jedinstveni upijajući sloj kreiran kako bi uklonio vlagu i prljavštvinu sa bebine kože. Svilena mekoća, indikator za vlagu, materijali kroz koje koža može da diše i oblik koji pruža udobnost su samo dodatni razlozi da se odlučite za Pampers Premium Care.”

Pampers Premium Care – preporučen od strane Udruženja pedijatara Srbije.

Zdravlje: PR

Povezanost gvožđa u spanaću i dioksina u vazduhu

Zabrinutost za zdravlje je jedna od najsnažnijih odrednica ljudskog ponašanja. Površnost je, pak, jedna od najčešćih ljudskih osobina. Udružene, zabrinutost i površnost, stvaraju beskrajne mogućnosti uspešnog reklamiranja svakovrsnih zdravih metoda (ishrane, spavanja, čišćenja organizma i moćan su provodnik efikasnog zastrašivanja naroda.

zdravlje: pr sreda 17.01. 10:15 Komentara: 2

Beba u pokretu

Menjanje pelena bebi koja je u pokretu uvek je veoma nezgodno, a dodatni je izazov gde joj promeniti pelenu kad ste napolju. Nije važno da li ste u supermarketu, kafiću ili čak avionu, Pampers Pants pelene mogu pomoći da menjanje pelena bude lakše za vašu aktivnu bebu. Naročito sada, kada se Pampers Pants mogu naći u manjoj veličini, za bebe od 6 meseci, i kada imaju tri upijajuća kanala koji održavaju bebinu kožu suvom do 12 sati.

zdravlje: pr ponedeljak 11.12. 15:00 Komentara: 0

Jedan mineral za sveukupno zdravlje – JOD

Kao musketar iz romana Aleksandra Dime, jedan mineral za sveukupno zdravlje – JOD. Njegove su pare ljubičaste a hrani sve naše ćelije i ima čudesan zdravstveni učinak na celo telo. Nobelovac Albert Sent Đerđi, koji je otrkio vitamin C, nazvao je JOD PANACEA – univeralznim lekom, eliksir života.

zdravlje: pr ponedeljak 4.12. 10:00 Komentara: 0

Jod u ishrani za dugovečnost

Ishranom definitivno može da se utiče na kvalitet života. Ishrana Japanaca, koja dokazano smanjuje rizik od raka, bazirana je na hrani morskog porekla: školjkama, morskim algama i plavoj ribi.

zdravlje: pr ponedeljak 27.11. 09:30 Komentara: 0
strana 1 od 10 idi na stranu