Anti kilogram osvojio Hrvatsku

U sredu je otvoren najveći regionalni seminar u Zagrebu pod nazivom "Uloga lekara u lečenju gojaznosti", u saradnji sa Hrvatskom lekarskom komorom, jer je nepokretna žena iz Osijeka sa ANTI KILOGRAMOM smršala 73 kilograma!

Podeli

Predraga Petrovića, vlasnika prestižne kompanije ANTI KILOGRAM, podržalo je 550 najpoznatijih farmaceuta iz Zagreba, Osijeka, Varaždina, Rijeke i Splita.

"Punih godinu dana trajala je registracija mojih proizvoda u Hrvatskoj zbog regulatornog pravilnika Evropske unije, ali zato je sa mojim dijetalnim proizvodima, pacijetkinja koja je ležala u kliničko-bolničkom centru Zagreb, zbog bolesti adipozana (deformisanog izgleda), smršala 73 kilograma. Smanjio joj se krvni pritisak, očistili enizimi jetre, regulisale masnoće u krvi. Jedina rizična posledica bila je nagužvana koža, koja je estetskim putem smanjena. Ines je postigla vitalan izgled sa odličnim imunitetom.

Kontaktirali su me iz Hrvatske lekarske komore kako bi sa mojom firmom pokrenuli najveći seminar u Hrvatskoj. Seminari se tokom ovog meseca održavaju u Zagrebu, Osijeku, Varždinu, Rijeci i Splitu, na kojima su predavači: Eva Pavić mag. spec sigurnosti kvaliteta hrane Klinički centar Zagreb, Dr. sc Ines Banjari Zavod za ispitivanje hrane Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Iva Mucalo mag. pharmacie Farmaceutsko-biohemijski fakultet Sveučilištva u Zagrebu, Aleksandra Grundler mag. pharmacie i predstavnik Lekarske komore Hrvatske ispred asocijacije od 550 najpoznatijih magistra farmacije", obrazložio je Predrag Petrović.

Po poslednjoj analizi Evropske agencije za lekove, monografije koje sadrže ANTI KILOGRAM proizvodi imaju najbolji mehanizam ka smanjenju osećaja gladi, boljeg rada organa za varenje i peristalike pražnjenja iz creva, izlučivanja suvišne tečnosti, razgradnje masnoća u krvi i antioksidativnog čišćenja ili unapređenja metabolizma.

ANTI KILOGRAM je brend lider u kategoriji najkvalitetnije funkcionalne prehrane, biljnih čajeva, vitaminskih napitaka i biljnih kapsula koji se prometuju u svim zdravstvenim ustanovama Srbije, Hrvatske, Crne gore, Bosne, Kosova i uskoro Albanije.

Zdravlje: PR

Beba u pokretu

Menjanje pelena bebi koja je u pokretu uvek je veoma nezgodno, a dodatni je izazov gde joj promeniti pelenu kad ste napolju. Nije važno da li ste u supermarketu, kafiću ili čak avionu, Pampers Pants pelene mogu pomoći da menjanje pelena bude lakše za vašu aktivnu bebu. Naročito sada, kada se Pampers Pants mogu naći u manjoj veličini, za bebe od 6 meseci, i kada imaju tri upijajuća kanala koji održavaju bebinu kožu suvom do 12 sati.

zdravlje: pr ponedeljak 11.12. 15:00 Komentara: 0

Jedan mineral za sveukupno zdravlje – JOD

Kao musketar iz romana Aleksandra Dime, jedan mineral za sveukupno zdravlje – JOD. Njegove su pare ljubičaste a hrani sve naše ćelije i ima čudesan zdravstveni učinak na celo telo. Nobelovac Albert Sent Đerđi, koji je otrkio vitamin C, nazvao je JOD PANACEA – univeralznim lekom, eliksir života.

zdravlje: pr ponedeljak 4.12. 10:00 Komentara: 0

Jod u ishrani za dugovečnost

Ishranom definitivno može da se utiče na kvalitet života. Ishrana Japanaca, koja dokazano smanjuje rizik od raka, bazirana je na hrani morskog porekla: školjkama, morskim algama i plavoj ribi.

zdravlje: pr ponedeljak 27.11. 09:30 Komentara: 0

Korak po korak

Kada napune 6 meseci, bebe počinju sve više da se pokreću i istražuju veliki čudestan svet oko sebe. U toj misliji, potreban im je pouzdan prijatelj, a Pampers je upravo to, te nudi savršeno rešenje – Pampers Pants pelene za šestomesečne bebe sa 3 upijajuća kanala koji održavaju bebinu kožu suvom i dozvoljavaju joj da se kreće slobodno i oseća udobno.

zdravlje: pr utorak 14.11. 16:45 Komentara: 0
strana 1 od 10 idi na stranu