Anti kilogram osvojio Hrvatsku

U sredu je otvoren najveći regionalni seminar u Zagrebu pod nazivom "Uloga lekara u lečenju gojaznosti", u saradnji sa Hrvatskom lekarskom komorom, jer je nepokretna žena iz Osijeka sa ANTI KILOGRAMOM smršala 73 kilograma!

Zdravlje

Izvor: B92

Sreda, 10.04.2013.

11:34

Default images

Predraga Petrovića, vlasnika prestižne kompanije ANTI KILOGRAM, podržalo je 550 najpoznatijih farmaceuta iz Zagreba, Osijeka, Varaždina, Rijeke i Splita.

"Punih godinu dana trajala je registracija mojih proizvoda u Hrvatskoj zbog regulatornog pravilnika Evropske unije, ali zato je sa mojim dijetalnim proizvodima, pacijetkinja koja je ležala u kliničko-bolničkom centru Zagreb, zbog bolesti adipozana (deformisanog izgleda), smršala 73 kilograma. Smanjio joj se krvni pritisak, očistili enizimi jetre, regulisale masnoće u krvi. Jedina rizična posledica bila je nagužvana koža, koja je estetskim putem smanjena. Ines je postigla vitalan izgled sa odličnim imunitetom.

Kontaktirali su me iz Hrvatske lekarske komore kako bi sa mojom firmom pokrenuli najveći seminar u Hrvatskoj. Seminari se tokom ovog meseca održavaju u Zagrebu, Osijeku, Varždinu, Rijeci i Splitu, na kojima su predavači: Eva Pavić mag. spec sigurnosti kvaliteta hrane Klinički centar Zagreb, Dr. sc Ines Banjari Zavod za ispitivanje hrane Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Iva Mucalo mag. pharmacie Farmaceutsko-biohemijski fakultet Sveučilištva u Zagrebu, Aleksandra Grundler mag. pharmacie i predstavnik Lekarske komore Hrvatske ispred asocijacije od 550 najpoznatijih magistra farmacije", obrazložio je Predrag Petrović.
Po poslednjoj analizi Evropske agencije za lekove, monografije koje sadrže ANTI KILOGRAM proizvodi imaju najbolji mehanizam ka smanjenju osećaja gladi, boljeg rada organa za varenje i peristalike pražnjenja iz creva, izlučivanja suvišne tečnosti, razgradnje masnoća u krvi i antioksidativnog čišćenja ili unapređenja metabolizma.

ANTI KILOGRAM je brend lider u kategoriji najkvalitetnije funkcionalne prehrane, biljnih čajeva, vitaminskih napitaka i biljnih kapsula koji se prometuju u svim zdravstvenim ustanovama Srbije, Hrvatske, Crne gore, Bosne, Kosova i uskoro Albanije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: