Anti kilogram osvojio Hrvatsku

U sredu je otvoren najveći regionalni seminar u Zagrebu pod nazivom "Uloga lekara u lečenju gojaznosti", u saradnji sa Hrvatskom lekarskom komorom, jer je nepokretna žena iz Osijeka sa ANTI KILOGRAMOM smršala 73 kilograma!

Podeli

Predraga Petrovića, vlasnika prestižne kompanije ANTI KILOGRAM, podržalo je 550 najpoznatijih farmaceuta iz Zagreba, Osijeka, Varaždina, Rijeke i Splita.

"Punih godinu dana trajala je registracija mojih proizvoda u Hrvatskoj zbog regulatornog pravilnika Evropske unije, ali zato je sa mojim dijetalnim proizvodima, pacijetkinja koja je ležala u kliničko-bolničkom centru Zagreb, zbog bolesti adipozana (deformisanog izgleda), smršala 73 kilograma. Smanjio joj se krvni pritisak, očistili enizimi jetre, regulisale masnoće u krvi. Jedina rizična posledica bila je nagužvana koža, koja je estetskim putem smanjena. Ines je postigla vitalan izgled sa odličnim imunitetom.

Kontaktirali su me iz Hrvatske lekarske komore kako bi sa mojom firmom pokrenuli najveći seminar u Hrvatskoj. Seminari se tokom ovog meseca održavaju u Zagrebu, Osijeku, Varždinu, Rijeci i Splitu, na kojima su predavači: Eva Pavić mag. spec sigurnosti kvaliteta hrane Klinički centar Zagreb, Dr. sc Ines Banjari Zavod za ispitivanje hrane Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Iva Mucalo mag. pharmacie Farmaceutsko-biohemijski fakultet Sveučilištva u Zagrebu, Aleksandra Grundler mag. pharmacie i predstavnik Lekarske komore Hrvatske ispred asocijacije od 550 najpoznatijih magistra farmacije", obrazložio je Predrag Petrović.

Po poslednjoj analizi Evropske agencije za lekove, monografije koje sadrže ANTI KILOGRAM proizvodi imaju najbolji mehanizam ka smanjenju osećaja gladi, boljeg rada organa za varenje i peristalike pražnjenja iz creva, izlučivanja suvišne tečnosti, razgradnje masnoća u krvi i antioksidativnog čišćenja ili unapređenja metabolizma.

ANTI KILOGRAM je brend lider u kategoriji najkvalitetnije funkcionalne prehrane, biljnih čajeva, vitaminskih napitaka i biljnih kapsula koji se prometuju u svim zdravstvenim ustanovama Srbije, Hrvatske, Crne gore, Bosne, Kosova i uskoro Albanije.

Zdravlje: PR

Razigranost u bašti

Presvlačenje razigrane bebe predstavlja izazov i kada ste kod kuće, a kamoli kada ste u bašti i kada vaša beba želi da se odupre presvlačenju i jurne ka istraživanju nove teritorije. Ali, nove Pampers pelene se oblače i svlače sa takvom lakoćom da nećete ni primetiti da ste napolju! Da stvar bude još bolja, sa našim kreativnim idejama kako da zabavite vašu bebu u bašti, njena avantura u prirodi biće veoma zabavno iskustvo i za roditelje i za bebu.

zdravlje: pr sreda 18.04. 13:38 Komentara: 0

Magnetrans - dobro delo za um i telo

Magnezijum je danas u centru pažnje i to sa punim pravom jer spada u grupu „7 veličanstvenih“, zapravo on je jedan od 7 esencijalnih makroelemenata. Esencijalni znači da je neophodan za život i normalno funkcionisanje organizma, ali i da ga moramo svakodnevno unositi ne bi li sačuvali i unapredili svoje zdravlje.

zdravlje: pr utorak 10.04. 09:00 Komentara: 0

Pravila na dečijem igralištu

Svako okruženje ima svoja pravila ponašanja. U našim kancelarijama, kućama, na ulici, u restoranima - svi pratimo određena pravila ponašanja. Ista stvar dešava se i na igralištu. Zato Pampers Pants omogućava vašoj bebi da poštuje pravila igrališta, ali i da u potpunosti uživa u svojim igrarijama. Radost hodanja i igre nikada ne prestaje sa Pampers Pants pelenama, koje se tako brzo i lako menjaju.

zdravlje: pr utorak 27.03. 14:29 Komentara: 0
strana 1 od 11 idi na stranu