Erceflora duo uz antibiotik

U ovo doba godine često upotrebljavamo antibiotike. Oni pomažu našem organizmu u borbi sa ’’lošim’’ bakterijama, ali istovremeno uništavaju one ‘’dobre’’.

Zdravlje

Izvor: SPONZORISANA VEST

Petak, 21.10.2011.

09:00

Default images

Na taj način narušavaju ravnotežu crevne mikroflore, što uzrokuje stomačne tegobe.

Svaka peta osoba koja uzima antibiotik može da dobije dijareju.¹Dijareja se može javiti prvog dana po uzimanju antibiotika, ali se može javiti i šest do sedam nedelja nakon početka primena antibiotika

Stoga je neophodno crevnu floru zaštititi probiotskim preparatom, kako bi narušena flora bila adekvatno nadomeštena i kako bi se crevna funkcija nesmetano odvijala.

Probiotski mikroorganizmi u sastavu Ercefora duo kapsula povoljno deluju na uspostavljanje,obnavljanje I održavanje zdrave crevne flore.

Svaka antibiotska terapija kombinovana sa probiotikom koji u svom sastavu ima Lactobacillus rhamnosus , Lactobacillus acidophilus i Sacharomyces boulardi smanjuje pojavu antibiotske dijareje za 40-50%.³
Preparat Erceflora duo sadrži idealnu kombinaciju dve “dobre”, korisne mlečnokiselinske bakterije (Lactobacillus rhamnosus i acidophilus) i jedne kvaščeve gljivice (Sacharomyces boulardi), čije zajedničko delovanje dovodi do blagotvornih efekata po oštećenu floru creva.

Erceflora duo nas štiti od dijareje, nadutosti i bolova u stomaku, koji su tokom zimskog perioda česti pratioci upotrebe antibiotika. Takođe, podjednako je delotvoran kod putnih dijareja, stomačnih virusnih infekcija, ali i kod ozbiljnih crevnih bolesti.

Ukupan broj probiotskih mikroorganizama je do 7 milijardi. Sa ovim brojem mikroorganizama Erceflora duo obezbeđuje adekvatno naseljavanje creva korisnim bakterijama i pruža potpunu zaštitu.

Erceflora duo je pogodan za upotrebu u svim uzrastima kao i kod najosetljivijih grupa ljudi, male dece, ali i starih osoba.

Za prevenciju i lečenje poremećaja crevne mikroflore uzmite Ercefloru duo - probiotik za celu porodicu!

1.D.Gerding, S.Johnson. Clostridium difficile-Associated Disease, Including Pseudomembranous Colitis.
In: Harrison’s Principles of Internal Medicine, 17ed; Part 7: Chapter 123:818-821.Ed: McGrawHill 2008.
2.John G Bartlet, Antibiotic-Associated Diarrhoea, N Engl J Med, Vol 346.No 5. 2002, 334-39
3.Efficacy of probiotics in prevention of acute diarrhoea: meta-analysys oof masked, randomised placebo-control trials. Sazawal s, Hiremath G, Dhinra U; Lancet. Infect.dis 2006;6;374-82
4.Erceflora duo kapsule, uputstvo za upotrebu

Dijetetski proizvod. Nije zamena za uravnotezenu i raznovrsnu ishranu.

SC.OTC.11.10.03.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: