Krvarenje iz nosa i alergija

Imam 37 godina i u zadnjih godinu dana problem sa krvarenjem iz nosa. Doktorka mi je rekla da to ima veze sa mojom alergijom na polen trave ali ja krvarim i kada jesu i kada nisu trave aktuelne. Krvarenje je najčešće ujutru ali kada god pogledam nos sluzokoža mi je jarko crvena, kao krvava čitav dan. Pila sam lek protiv alergije i stavljala kapi ali ništa se mnogo nije promenilo. Jako mi smeta ovo i već me psihički opterećuje jer nikada ne znam kada i gde će mi se desiti. Postoji li bilo kakav način da rešim ovaj problem jednom za svagda? Nemam drugih bolesti, pritisak mi je u redu kao i krvna slika.

Zdravlje

Izvor: B92

Četvrtak, 20.01.2011.

19:28

Default images

Možete da koristie vitamin C svakoga dana i da od Vašeg izabranog lekara potražite uput da proverite faktore koagulacije i vreme krvarenja kao I trombocite.

Dr Vesna Dinić Arsić, lekar opšte prakse, Lekarinfo.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Podeli: