Zatvor

Imam 21 godinu. Već 3-4 godine imam problema sa probavom i sa nadimanjem, a uz to i sa gasovima. Stolicu imam jednom do dva puta sedmično i to ukoliko popijem čaj za probavu ili nešto slično. Skoro sam imala anginu, primala sam peniciline i pila orvagil tablete i tih dana sam imala redovno probavu, bez nadimanja i gasova. Kad sam prestala sa tom terapijom, 2-3 dana kasnije, opet nisam mogla da imam stolicu. Šta da radim? Je l' moguće da je zbog te terapije bilo tako, i kome da se obratim za pomoć?

Zdravlje

Izvor: B92

Utorak, 18.05.2010.

15:30

Default images

Antibiotici mogu pomoći ukoliko imate neku bakterijsku infekciju, ali treba proveriti i druge razloge pojave zatvora i nadutosti, kao i revidirati navike u ishrani.

Obratite se vašem lekaru koji bi dao osnovnu KKS, te uraditi i biohemiju kao i nalaz hormona štitne žlezde, a potom zakazati i pregled gastroenterohepatologa.

Dr Mioš Toskić, specijalista interne medicine, gastroenterolog

http://www.dr-ristic.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: