Oticanje noge, otežano gutanje...

Imam 25 god i već nekoliko meseci mi otiče leva noga i osećam otežanu razliku pri hodu u odnosu na drugu nogu, kao i neku vrstu tupog bola u predelu kolena. Javila sam se svom lekaru, ali analiza krvi je bila u redu, kao i rezultati vaskularnog hirurga, pa nikakva terapija nije uspostavljena. Poslednjih nekoliko nedelja primetila sam da mi se s vremena na vreme grče mišići na vratu, ali nisam tome pridavala značaj. Međutim, već nekoliko dana osećam upalu u tom delu i teže gutam, kao da mi je data anestezija, otprilike takva vrsta osećaja. Ne znam da li je upala krajnika ili nešto što bi moglo da ima veze sa nogom, pa vas molim da mi date savet i informaciju šta bi moglo da bude u pitanju. Brine me cela situacija, jer nikada nisam imala problema sa zdravljem, osim gripa, a sada imam osećaj kao da mi deo po deo tela otkazuje.

Zdravlje

Izvor: B92

Utorak, 18.05.2010.

15:53

Default images

U skladu sa Vašim tegobama koje ste naveli, kao i pregleda koje ste već obavili, mišljenja sam da je neophodno da Vas pregleda ORL lekar kao i neurolog. Veoma je teško izjasniti se šta bi moglo da bude kod Vas samo na osnovu Vašeg pitanja. Savet je da posetite ova dva lekara specijaliste.

Dr Danka Grudić, lekar opšte medicine

http://www.dr-ristic.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: