VICE: Imala sam 15 godina i bila narkomanka u Srbiji

"Želim da ispričam svoju priču jer verujem da možda može da pomogne ljudima koji se nalaze u problemu u kojem sam nekada bila i ja".

Zdravlje

Izvor: B92

Sreda, 25.03.2015.

15:28

Default images

"Bila sam sedmi ili osmi razred kada sam prvi put sa drugaricom probala travu. U početku me to ništa nije radilo, ali sam se zato treći put preduvala do nivoa overavanja. To što mi je bilo loše, nije ubilo želju da nastavim. Što nije ni neobično – koliko ljudi se napije, povraća, završi i na ispiranju, pa opet nastavi da konzumira alkohol. Vrlo jasno se sećam da sam i kao dete znala da ću se drogirati kad porastem. Želela sam to oduvek i tada nisam ni shvatala zašto mi je to bilo potrebno - da pobegnem i da ne razmišljam o onome što me zaista muči". Ispovest devojke koja je prošla "pakao" narkomanije možete pročitati na sajtu Vice.com.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: