Konferencija "Građani u promišljanju": Učite o drugima, ali i o sebi

Četvrta beogradska međunarodna konferencija “Građani u promišljanju”, na kojoj se između ostalog razgovaralo o nostalgiji za starim vremenima, kao i o aktuelnom trenutku, održana je u prisustvu domaćih i stranih stručnjaka.

Zdravlje

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.06.2019.

09:03

Konferencija
Foto: D. Stefanoviæ

Besplatnu radionicu vodile su psihoanalitički psihoterapeuti Marina Mojović i Jelica Satarić, a posetilo ju je 60 učesnika iz 16 zemalja, saopštili su organizatori.

“Građani u promišljanju” (GP) su organizovan način da ljudi, građani različitih društvenih, socijalnih, obrazovnih, religijskih ili rodnih statusa uče o drugima ali i o sebi u odnosu na druge kroz strukturisanu metodologiju međusobne komunikacije.

Konferenciju je obeležilo pomeranje unutrašnje granice i oslobađanje novih kapaciteta za razumevanje različitosti, istorijskih i sadašnjih društvenih aspekata u Srbiji i regionu i povezivanje sa drugima i drugačijima.

Na konferenciji, održanoj krajem maja, učestvovali su istaknuti internacionalni stručnjaci - psihoanalitičari i grupni priholozi Dejvid Armstrong, Kurt Huzeman, Karla Pena, Alis Mulaso i Kristofer Skanlon, Marina Mojović, MA, MD, psihijatar, psihoanalitički psihoterapeut, grupni analitičar, organizacioni konsultant u Srbiji, i Jelica Satarić, MD psihijatar, individualni psihoterapeut i grupni analitičar sa privatnom praksom u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: