Vice: Moja borba s heroinom

"Beli mantili, svuda okolo, tri mantila, 'Paklena pomorandža', pomislih. Srećom u samom uglu prostorije zapazih poznato lice, lice drugara, saborca, bledog i znojavog. Gde sam, čoveče? U liftu, na VMA, šapnuo mi je".

Pošaljite komentar
 1. Na semu sam is'o kod Sulje u Zvornik,
  na semi bio Rundek a i Dino Dvorik.

  Kod Baneta sam Sansajna isao na semu,
  zesca je faca pa sam im'o tremu...
  (nigga mos, 7. mart 2015 20:58)

  # Link komentara

 2. Zdravo, ja sam daxkey imam godinu dana više od Barbe i borim se sa heroinom već 20 godina. Stalno maštam o njemu, osećaj je neprevaziđen kako reče čovek ali se nisam susreo sa porokom već nekih 18 godina. A bio je baš skup tada, mi klinci a taj čuveni mić koji sada po Beogradu košta 1800 ili slično dinara je sa početka devedesetih koštao 100 DEM. Hepatitis C još uvek uspešno preživljavam, srećom sve je u redu. Dakle, sve je pitanje jačine ličnosti, volje i saradnje sa okolinom. Barbi sve najbolje!
  (daxkey, 14. januar 2015 10:44)

  # Link komentara

 3. Nista cudno, ti si samo mentalno slaba osoba. Inace ja sam bio godinu dana na mephedronu, koji je daleko opasniji po jacini i brzini sticanja zavisnosti od dopa. Stvarno nema boljeg osecaja, kad se setim. Zbog toga sam i kola prodao. Posle par dana nakon vracanja duga, krenula je jaka depresija (koju sam osetio dosta puta i pre toga, ali ne tako jako), plakao sam od tuge. Ali to je bio razlog da vise nikad ne probam to, a ne da nastavim dalje, da se doradim i da mi bude bolje jos samo taj dan, kao sto si ti uradio Vice dopisnice.
  (Nemanja Zivanovic BG, 13. januar 2015 18:10)

  # Link komentara